• (5-04-2015, 16:02)   
 •   0   
 •  345 
Versace Versense

Аромати, които ни заобикалят, притежават невероятна сила. Миризмата може да се потопи в спомени, да се потопят в света на сънищата, повдигнете настроението си. Парфюмерам това е отлично известно, така че със завидна редовност в света на модата и красотата се появяват различни нови аромати, облечени във всички флакони. Стане спечелила новости - перспективата за атрактивен, убедителен, но не винаги резултатът гарантира удовлетворение от покупката. Затова парфюм песни, за първи път се появи по рафтовете на магазините бутици много години, все още могат да останат търсени. Тоалетна вода Versense Versace for women е доказателство за това. В продължение На шест години жените не може да се справи с желание да станат обладательницами този невероятен свеж аромат, който бе представен през 2009 година от известния италиански модерен дом Versace . Трагичните събития, свързани със смъртта на основателя, раздел права и активи на компанията, преименуване на дома от Gianni Versace през Versace не се отразява на популярността му, а парфюм Versace Versense още веднъж потвърждава факта, че позициите на империята достатъчно крепки.

Контраст на свежест и сексуалност Versace Versense


Желанието момичета завладяване на мъжките сърца и да предизвика завист у соперниц напълно естествено, но да използва за тази цел откровено секси аромати, които разкриват всички тайни, които не искате. Известен парфюмеру Алберто Морильясу, който вече не за първи път си сътрудничи с модерен дом "Версаче", са в състояние да донесе женски мечти в реалност. Тази реалност се превърна аромат Versace Versense for lady, воплощающий в себе си хармонията на Средиземно море. Топло парфюм състав - това изискано преплитане на слънчева светлина, морски бриз и белия пясък. Декорация от дърво-мускусная пирамида тоалетна вода Versace Versense засяга чувственост, гармоничностью, природна опьяняющей енергия на брега на Средиземно море. Играта на слънчевата освежаваща мелодии започва с благоухания цитруса, сотканного от най-добрите зелени акорди на мандарина, бергамот и фиги на индианците, както се нарича бодлив круши. На върха На аромата се разкрива щастлив прелюдия "сърцето" от жасмин и бели морски лилии. С течение на времето цвете "сърцето" се превръща в живителен енергия с привкус на кардамон с горчиво-пикантен послевкус. Завършва описание на пирамидата на аромат Versace Versense устойчив контур, което свири на сандалом, кедър, мускус; и маслиново дърво:

 • връхни нотки: бергамот, зелен мандарин, бодлива круша;

 • средни нотки: морската бяла лилия, жасмин;

 • основни нотки: сандалово дърво, кедър, мускус, маслиново дърво.


 • Произходът на популярността на
  Определено основната причина за огромната популярност на Versace Versense се превърна в уникален парфюм композицията, но и оформяне на нови елементи на 2009 г. заслужава внимание.
  Versace Versense

  Флакон, който съдържа аромат, на пръв поглед изглежда простоватым, но това е класическа правоъгълна форма и прозрачно стъкло с едва забележимо зеленикаво-жълт оттенък дава да се разбере, че най-важното е вътре. Дизайнерите са украсени флакон фирмен лого - медуза Ронданини и капачка, която е изработена от метал с бял цвят с орнаменти в гръцки стил. Рекламна кампания, участие в която взеха участие фотограф Микеланджело ди Батиста и модел Тони Гарн, подчерта елегантна чувственост Versace Versense.
  Що се отнася до обема, флакони стандартни - 3050 и 100 милилитра версия EDT. Има възможност да закупите и комплект от Versace Versense, в който ще намерите тоалетна вода, картинка, мляко за тяло и душ гел.
  Заедно с"Versace Versense" също четат: