• (5-04-2015, 16:02)   
  •   0   
  •  404 
Cacharel Catch Me


Дамски парфюм Casharel са повече от 30 на женските и мъжките аромати, много от които станаха световни бестселъри. Първата жена състав е цветен. Основен компонент в нея е бяла лилия - признат символ на женственост, красота и невинност. Пет години по-късно този парфюм влезе сред най-популярните аромати на САЩ. Но скоро започнаха да се появяват други, не по-малко търсените парфюми на известната марка. Ярък пример за това е аромат Catch Me, който може да се нарече една от визитките Cacharel.

Дамски парфюм Cacharel Catch Me


Едва се появи, аромат на Cacharel Catch Me заяви за себе си като за парфюме, предназначени за подобряване на настроението, създаване на положителни емоции и стимулиране на производство на хормони на щастието. Той е идеален за младите момичета, които водят активен начин на живот, но в криза винаги намират време, за да малко да останат в тишина, да обърнат внимание на себе си, на своите истински желания и усещания. Този аромат
Cacharel Catch Me
помага да се създаде хармония в душата, а също и да се чувстват себе си нежни, женствени, желани.
Кашарель Catch Me е парфюм, предназначени за лятно време, а за настроението на най-подходящи за още топли есенни дни.
Отнасящи се към групата на цветни аромати , Cacharel Catch Me хипнотизиращ едва уловимыми нотки на жасмин и флердоранжа, а след себе си оставя струята от най-страхотните комбинация от дървесни ноти, бадемово желе и кехлибар:

  • връхни нотки: петит-грейн, испански мандарин;

  • средни нотки: флердоранж, жасмин;

  • основни нотки: дървесен, бадемово мляко, амбра.


  • Като цяло дамски парфюм Кашарель предоставят толкова пълна гама, че почти всяка жена е в състояние да намери там нещо, което ще помогне да се разкрие нейната индивидуалност.
    Заедно с"Cacharel Catch Me" също четат: