• (5-04-2015, 16:13)   
 •   0   
 •  427 
Cacharel Amor Amor

Парфюми и тоалетна вода Cacharel Amor Amor (Кашарель Amor Amor), които принадлежат към групата на цветя-плодови аромати с ориенталски привкус, е ярко явление в света на парфюмите. В състава на сотканной от десетки пъти бележки, скрити всепоглощающий съблазън, мистика който кара околните да загуби главата си. Пирамида головокружительного комбинация от плодове и цветя носи в себе си вихри чувствени емоции, толкающих си обладательницу на невероятни любовни приключения, пълни страстни целувки и нежна ласка.
Описание на аромата
Марка Cacharel, който е плод на въображението на Жан Bosquet, е основана през шейсетте години, а днес е в списъка на най-популярните модни къщи в света. Продуктите на тази марка действа в навечерието на кривата на времето, като същевременно се поддържа лесно разпознаваем чар. Представени през 1978 дебютные парфюми Ana"is Ana"is отвори дома Cacharel врати в света на луксозни парфюми. По-късно, на 25 години е създадена невероятна композиция от аромати Amor Amor, в която воплотились най-съкровени емоции момичета.
Аромат на "Amor Amor" от "Кашарель" е създадена през 2003 година. Неговите автори са се превърнали парфюмеристите са Доминик Ропьон и Лорън Брюйе. Създаването парфюмеристите са посветени на всички момичета, които са готови да направите в името на високите чувства на всичко, което искаш! Същата идея е проникнато рекламна кампания Cacharel Amor Amor, в която описание на аромата се свежда до оръжие за съблазняване на мъжете. В пирамидата на парфюмерийната композиция ясно се усещат нотки на цитруса, допълнени с акорди на розови пъпки и касис:

 • връхни нотки: портокал, мандарина, грейпфрут, бергамот, черно френско грозде (пъпки, плодове, листа);

 • средни нотки: бяла лилия, жасмин, роза, лилия, кайсия;

 • основни нотки: амбра, зърна тонка, мускус, сандалово дърво, virginiana кедър, ванилия.


 • Свеж аромат на цитруса, падащ в сладостна тонове рози и бавно подвижен сандалово-ванилов послевкус струйка, не могат да оставят безразлични! Начин придобива ново звучене, насыщаясь самобытностью, оригиналност и сексуалността.
  Предлага се парфюм под формата на тоалетна вода във флакони по 3050 и 100 милилитра.
  Продължаване на любовен роман
  Вдъхновени от успеха на Amor Amor, парфюмеристите са на модна къща Cacharel през 2077 г. доволен фен на изискан плодово-цветни аранжировки нов аромат, който е получил име Amor Amor Sunshine Cacharel. Основната идея остава същата - безкомпромисно съблазняване. Пирамида на новото творение на модна къща придобити леки нотки, което позволява да се носи аромат и вечер, и през деня. Amor Amor Sunshine започва с нежни акорди от кайсии и розов грейпфрут, сливането в хармония с тангерином и бергамот.
  Cacharel Amor Amor

  В "сърцето" на състава разкрива аромати на орхидея, циклама, божур и frangipani. Enamouring загадъчността на мускус, сандалово дърво и сладка ванилия панделка допълва впечатлението от Amor Amor Sunshine Cacharel. Това чувственному аромат, ассоциирующимся с цветя-плодов коктейл на лятото, ще се радвам момичета страстни, уверени в себе си. Състав, радующая ненатрапчив сладост, идеален за пролетно-летния сезон. Попълване на вашата колекция от елитни парфюмов аромати, създадени модерен дом Cacharel момичетата признават в любов на себе си и на целия свят, който няма да може да устои на молодостью, яркост, красота!
  Заедно с"Cacharel Amor Amor" също четат: