• (5-04-2015, 16:14)   
 •   0   
 •  523 
Cacharel Nоа

Парфюм къща Cacharel се превърна в световен откритие в далечната 1978 г., след освобождаването на дивного дебютния аромат Anaїs Anaїs, покорившего не едно женско сърце. Оттогава колекция аромати се актуализира постоянно, но има аромати, които за марката Cacharel са станали забележителност. Дамски парфюм Nоа Cacharel for women са ярък пример за това. Невероятна пирамида, изтъкана от флорални акорди, вече няколко години се задържа сред най-търсените и популярни аромати. За създаване на парфюм "Ной" марка "Кашарель" привлече една от водещите на парфюмеристите на света - Оливие Креспа. Името на този на съветника за създаване на аромати е известно отдавна, в края на краищата, именно той е автор на такива парфюмерийни шедьоври, като Christian Dior Dune Pour Homme, Wicket Ricci Mimski, Valentino Valentina, Angel на Thierry Mugler, Givenchy Ange ou Demon и Christian Dior Midnight Poison.
Описание на аромата
Започнете описание на аромата на Cacharel Nоа е, може би, с това, че името си, той е длъжен прекрасна мистична героиня Ноа, която смятат за символ на новата история на Вселената. През 1998 г. Оливие Кресп, който е изключително волнительную на пистата за модна къща Cacharel, адам му име е тази, която съхранява в себе си спомени за произхода на живота. Образ, перекликающийся с библейски герой Ной, подарившим Земята шанс на съществуването, е един вид послание. Той напомня на хората за това, че променя света в тяхната власт. Жена, колекция парфюми която се появи аромат Nоа Cacharel, отлично информирано за това!
Вдишването на аромат Nоа от "Кашарель", веднага ощущаешь прекрасен, лек и свеж аромат на живи летни цветове. В него хармонично са вплетени нотки на божур, момина сълза, лилия и кафе, а накрая околните ненатрапчиво палта нежна шлей с нотки на сладка, но не е cloying ванилия. Състав принадлежи към групата на дърво-мускусни цветни аромати :

 • връхни нотки: бял мускус, божур, фрезия бяла, слива;

 • средни нотки: момина сълза, бяла лилия, роза, билки, билка, жасмин, иланг-иланг;

 • основни нотки: кафе, тамян, ванилия, кориандър, сандалово дърво, зърна тонка, бял кедър.


 • Обладательницы тези духове отбелязват финес, деликатност, уютность и женственост на аромата, който се носи по всяко време на годината и на деня. Връхни нотки на вече половин час по-късно оповестена в "сърцето", изпълнено с акорди на момина сълза, лилия, а шлей, изтъкан от ванилия и кафе, остава върху кожата през целия ден. Експертите са на парфюм Nоа Cacharel до ароматам средна устойчивост, а това означава, че в рамките на шест до осем часа на аромата са гарантирани.
  Интересна женски аромат
  Рекламна кампания парфюм акцентира вниманието на потенциалните клиенти върху това, че Nоа Cacharel - идеалният инструмент за съблазняване. Но много жени с агресивно-сексуални намеци промо-видео, не са съгласни, като се има предвид аромат е твърде чист и целомудренным. Достатъчно елегантен парфюм също на това се позовава.
  Cacharel Nоа

  Парфюм се съхраняват в шарообразном прозрачен флакон, който се затваря шапка, напомняща на естествени перли. Вътре във флакона парфюмеристите са поставили малка в диаметър жемчужинку, която прелива, "оживляя" ароматна течност светлина. Оформяне парфюм за пореден път го доказва женственост, много вкусен аромат, в края на краищата, неземен жените не се погрижи за светски страсти!
  Аромат не е препоръчително да се носят в горещините, тъй като при високи температури лилия се разкрива най-добре от останалите компоненти, като аромата на тежък и дори задушаваща. А ето пролетен дъжд създава най-благоприятни условия, за да се наслаждавате аромат Nоа Cacharel.
  Заедно с"Cacharel Nоа" също четат: