• (5-04-2015, 16:14)   
 •   0   
 •  429 
Cacharel Scarlett

Пролетта - това е време на цветя, усмивки, нежност и, разбира се, обновяване. Много момичета вече сигурно се чудите за нов аромат. Парфюм Cacharel Scarlett перфектно ще допълнят пролетни образи на чувствения аромат, окутывающим леко завесата на цветове.

Описание на аромата на Cacharel Scarlett


При един само поглед на малка бутилка от Кашарель Скарлет, искам да го опитам. Самият флакон е подобен и на апетитен сладкиш, покрит с бял шоколад, който е толкова нетърпелив надкусить, и на необикновен красота винтажную кутия за бижута, която е невъзможно да не се отвори. И в този случай, изглежда, не се лъжете.
Този аромат е създаден през 2009 г., благодарение на магия и данъчните складове дв, бр парфюмеристите Honorine Blanc, Alberto и MorillasOlivier Cresp. Характеристика на парфюми е това, че те се състоят само от естествени и близки до естествените съставки. Отнасящи се до групи от цветни, мускусни и дървесни, те са много впечатляващо оповестени:

 • връхни нотки миришат чай, круша и лимон;

 • средни - мускус; сандалом и свежайшим бял мед;

 • ноти сърце се разкриват жасмин, портокалов цвят и орлови нокти.


 • За кого са подходящи парфюм Cacharel Scarlett?


  Cacharel Scarlett

  Този аромат ще се хареса на момичетата, които ценят всеки миг от живота, които чувстваш миризми и ги свързват с това, което се случва наоколо. В началото на пролетта Cacharel Scarlett for women закружит пръски шампанско, празнично настроение, лятото парфюми отнесе в романтично пътешествие в екзотична страна, където можете да се отпуснете, да се чувстват като кралици на златния пясък, за да танцуват в кафенета и да намерят курортен роман, в началото на есента, аромат ще напомнят за лято и мирис на зрели круши, мед и помага безболезнено да преживеят труден период на преход към холодам. Най-често, придобие аромат за млади момичета до 25 години, за използване през деня.
  Заедно с"Cacharel Scarlett" също четат: