• (5-04-2015, 16:14)   
  •   0   
  •  361 
Marc Jacobs Dot

Marc Jacobs с излизането на първия аромат успя да постигне това, което можеше далеч не всички парфюмерам. Той е невероятен начин успя да изпитат цялата момичешки природа, с игрив смях, светъл, отворен, безгрижна усмивка, неговата лекота и спонтанност. Парфюм Marc Jacobs Dot стане не просто популярен парфюм - те са станали мото на много млади дами. Именно благодарение на правилно избрания аромат сега не е важно, в какво сте облечени. Ако Dot - това е вашият аромат, той без труд ще предадат настроението и жизнено кредо.
Дизайн
Все същия мил полски шарка грах, който е вече известен по прехвърлянето на по-ранни парфюми, използва и Marc Jacobs Dot. През цялата бутилка за лесно и удобно ляга в крехката женска ладошку. Наднича оттам само крышечка, направени под формата на безпрецедентно екзотична пеперуда. Още няколко пеперуди по-малки, разположени на самата бутилка. Усещане за лукс придават златни елементи: гърлото и плоча с релефни релефни. Червен, в голям черен грах, стъклен флакон, напомнящ на голяма божията калинка, отколкото незабавно връща спомени за лятото и слънцето.

Описание за Marc Jacobs Dot


Миризмата беше много колоритен и искрящимся. Смелостта, която е искал да предаде дизайнер на всички млади представители на нежния пол, слышна с първите ноти на аромата.
Отваря споразумение звучене на зрели червени плодове от бъз и орлови нокти,
Marc Jacobs Dot
доп. нездешним, екзотичен мирис на питахайи.
След звучене възкликват "средни" нотки: жасмин и портокалов цвят в необичайна комбинация с эссенцией кокосов орех.
Финишни акорди звучат неуловимо елегантен дърво-ванилия аромат. Именно последните бележки баланс на цялата композиция, като я прави не cloying и несериозни, а пленителна и чаровна в своята яркост:

  • връхни нотки: червен бъз, орлови нокти, питайя;

  • средни нотки: жасмин, портокал, кокос;

  • основни нотки: дървесни, ванилия.
  • Заедно с"Marc Jacobs Dot" също четат: