• (5-04-2015, 16:21)   
  •   0   
  •  352 
Chic Moschino Petals

Тоалетна вода Chic Moschino Petals се превърна в петият аромат в колекцията, Cheap and Chic. Ръководител на цялата линия е Oliva Oyl - популярен анимационен герой от "Моряк Папая". Именно тя зададе тон и настроение на всички миризми. Момиче, която е в състояние да гледам на света, се чудя да се радвам и да видиш чудо дори и в най-обикновени и незначителни неща, с които е изпълнен животът - ако в това описание, вие сте научили за себе си, Moscino Cheap and Сhic Chic Petals със сигурност ще ви хареса!
Дизайн
Светеща кутия и бутилка Moschino Cheap Chic Chic Petals - това, което е необходимо за създаване на добро настроение. Флакон като повтаря извивки на женската фигура - в него има само меки и плавни линии. Крышечка засилва приликата, напомня на главата, а една малка подробност, торчащая отстрани, прилича на коса - не е събрана в конска опашка, не е нещо усукани в сноп.
За този аромат дизайнерите са избрали червен цвят - той не изглежда несериозно, но при това е способна да предаде свобода и увереност в себе си обладательницы.
Chic Moschino Petals
Нежни бели цветя символизира лекотата на "сърдечната" бележки парфюм.
Състав
Аромата се разкрива ярък, с киселинка, дует ягоди и нар. Червен джинджифил в тандем с тях играе особено ярко. "Сърцето" на песента - цял букет от нежни и свежи цветя. Тук може да се чуе гардению и водна лилия, украсява кадифен, чувствен, деликатен звук на червена орхидея. Усъвършенстването на пирамида елегантни нотки на кипарисовика, в комбинация със сдържан, благороден обективи и матирано, опияняващ мускус;:

  • връхни нотки: диви ягоди, нар, джинджифил;

  • средни нотки: лилия, орхидеи, гардения;

  • основни нотки: кипарис, мускус, ирис.


  • В коментарите за духове Chic Moschino Petals се казва, че този аромат е перфектно разкрива съвременната, интеллигентную и страстна женственост .
    Заедно с"Chic Moschino Petals" също четат: