• (5-04-2015, 16:21)   
 •   0   
 •  351 
Moschino Pink Bouquet

Много момичета харесват парфюм Moschino за да ги свободен, лек нрав. Им е приятно за носене, допълват от тях ежедневни и вечерни тоалети, които ще започнат да звучи по нов начин - по-женствена и страстна.

Парфюм Pink Bouquet от Moschino е история за любов


Парфюм шедьовър е създаден парфюмерист Olivier Pescheux. Аромат може да се сравни с магическа пръчка - той лесно и естествено се превръща обикновена жена в красива и щастлива принцесата. Тези усещания са имали много представителки на прекрасния пол, след което безвъзвратно се влюбва в Moschino Pink Bouquet.
Романтична история е залегнала в основата не само на вкус, но и рекламни видео, заснето от Жампаоло Сура. В него взе участие самата Донатела Версаче. Малък, но с креативен сюжет разказва на зрителите за любов помежду си млади хора. Романтична вечер, обворожительная момиче, прекрасен принц, с букет от рози във формата на сърце - всичко това прилича на прекрасна приказка, която един ден ще се случи в живота на всеки, който вярва в любовта.
Ако вие също искате да се потопите в свят на романтика и незабравими емоции, тогава тоалетна вода Moschino Pink Bouquet определено ще ви помогне в това.

Moschino Pink Bouquet - описание


Парфюм се отнася до цветя-плодов група аромати. В пирамидата на състава включва:

 • връхни нотки, които дават възможност да усетите мирис на зрели малини, свеж бергамот, екзотичен ананас;

 • средни нотки цъфтящи пролетни цветя - жасмин, фиалкой, пионом, ландышем;

 • запазват струята основни нотки - дъбов мъх, праскови, морков и мускус.


 • Moschino Pink Bouquet

  Този състав прави парфюм наистина вкусни, сладковато-пресни и топли. Може да се види на снимката на малка бутилка Moschino Pink Bouquet - дори и той говори за това,че парфюмът е създаден не само за романтичните натури, но и за решителни, силни, млади вътрешно жени. Флакон във формата на големи сърца от розов цвят вдъхва увереност и оптимизъм, а миризмата, която дарява го ключова добавя към тези чувства енергия, положителни емоции.
  "Годишният състава на" подходящо за това време на годината, но интересно е и това, че духовете се вписват перфектно в атмосфера на дългите зимни вечери. Наистина, много по-забавно да ги организирате в кръга на добрите стари приятели или нови познати, а тя със сигурност не е сам.
  Заедно с"Moschino Pink Bouquet" също четат: