• (5-04-2015, 16:22)   
 •   0   
 •  424 
Moschino Funny

Аромати на Москино имат собствен стил, те уникален, но могат да бъдат разпознати. Повечето от тях мирише на молодостью, свежест, човешко женската енергия.

Парфюм Moschino Funny - история на създаването на


Над създаването на този прекрасен парфюм е работил творчески Антонио Мезандью. Роден във френския град, в потомственной семейството на парфюмеристите, в юношестве той дори не помышлял продължи професионален път на родителите, които искат да бъдат фотограф или продуцент. Но животът е наредил друго и Антонио достигна най-високо майсторство в създаването на мъжки и женски запомнящите се аромати на известните по цял свят.
Не само Moschino Funny, но и на много други от неговата работа са забулени скрытностью, романтика - точно тези качества са присъщи на Антонио Мезандью и именно тях той искал да види в очарователните жени. Аромат влезе в продажба през 2007 г., но и днес се радва на голямо търсене. В магазините кутийки Москино може без труд да се разграничи от другите не само по име, но и по задорному декор. Например, Москино Фани се крие в синя опаковка с разлетающимися сърца.

Москино Фани - описание на аромата


Парфюм се отнася до цветя-плодов група. Повече от всичко той е подходящ за цъфтеж на пролетта и трескаво лятото. Безупречно миризмата му се разкрива ден. Състав Москино Фани се състои от следните бележки:

 • горните съставени от зелен розов пипер, четки червено френско грозде, скилидки горчив портокал;

 • средни головокружительно миришат нежност такива цветове като божур, виолетово, жасмин и зелен чай;

 • в базата се използват неподражаем амбра, дъбов мъх и кедър.


 • Описание аромат Moschino Funny ще бъде непълна, ако не споменем, че ярък аромат на цитруса, като се намира на цветя възглавница, задаване на тон на цялата композиция. Но, разбира се, не може да не се отдаде почит и червен касис с нейната сладост и богатство.
  В днешно време се появиха много фалшификати на маркови парфюми. Някои момичета ги предпочитат поради по-ниска цена. Оригиналът на Moschino Funny - това е евтин аромат, така че не се дразня на евтини копия, в края на краищата, трябва да признаем, че те и държи свещ няма да станат истински шедьоври. А ето тоалетна вода Москино Фани ще привлече вниманието на околните, закружит вас опияняващ пролетно-летен въздух и не ще бъде тъжен.

  Парфюми Фани Москино - на кого е подходящ аромат?


  Този аромат е идеален за тези момичета, които искат постоянно да пребивава в добро настроение. Малък проблем - не е повод за преживявания.
  Moschino Funny

  Животът е хубаво нещо, особено ако сте излезли от дома си, брызнув на себе си тоалетна вода Moschino Funny. Миризмата най-много се радвате точно оптимисткам, въпреки че, ако искате развеяться, прогони депресията, а след това, може би, използването на тези духове ще се превърне в прост и ефикасен метод за това.
  Този аромат е подходящ и закачливо дама на средна възраст и младата безгрижен студент. Зрели жените той може да изглежда твърде несериозни, макар че на някои, със сигурност ще се хареса.
  Според описанието на Москино Фани лесно да се разбере, че тези духове ще изберат тези момичета, които предпочитат активния и здравословен начин на живот желание за деня направи колкото се може повече, да получите удоволствие от резултата от собствени усилия.
  Между другото, парфюм Москино има една малка тайна - миризма на парфюм и тоалетна вода от тази марка, пряко зависи от миризмата на кожата. Ако дори и аромат не е прекалено хареса ли когато се срещнахме за първи път, върнете се към него след известно време, не е изключено, че той ще извърши за вас съвсем друго впечатление.
  Заедно с"Moschino Funny" също четат: