• (5-04-2015, 16:23)   
 •   0   
 •  1214 
Парфюм "Малка черна рокля"

Парфюм къща Guerlain, въз основа на Нео Герленом в 1828 г., първо, е скромен семеен бизнес. Една малка аптека на място благодарение на гениални иновативни идеи вече няколко години по-късно се превръща в парфюм къща, поставляющий очарователното аромати в кралските дворове на Европа. За годините на работа най-добрият френски парфюмерам успя да създаде по-триста иновативните аромати, които са завладели сърцата на жени и мъже по света. До 1994 г. марка собственост на наследниците на Пиер Герлена, а днес собствеността принадлежи принадлежат загриженост Louis Vuitton Moet Hennessy. Парфюм къща продължава да зарадва жените революционни и класически композиции, съхранявани в чудати дизайнерски флакони. Тези аромати отдавна са станали признати символи на лукса. Един от шедьоврите на парфюмерного къща Guerlain (Герлен) - а на "Малката черна рокля" (La Petite Robe Noir Eau de Toilette), парфюм, които вече няколко години се провеждат под строг контрол на много жени.

Очарованието на Изток
Популярният аромат "Малка черна рокля" на Герлен обединява в един флакон чувственост, игривост, чар и дъгата оптимизъм. В колекция La Petite Robe Noir включва парфюмированная и тоалетна вода, екстракт, EAU DE PARFUM COUTURE, мляко за тяло, душ гел, аромат за коса, както и подарък парфюм комплекти. В състава на всички, без изключение композиции включват не по-малко от 80% натурални съставки, но при това умение парфюмеристите на височина - всяка нота лесно узнаваема.
Първата светлина видях оригинален аромат La Petite Robe Noire EDP - концентриран парфюмированная вода с горните нотки на черен чай, черна череша и пачули, раскрывающимися в акорди на сърцето таифской роза и лакричником. Основни нотки на боб тонка и очарователната ванилия завършват композицията, като я прави чувствена, мистериозна, палава:

 • връхни нотки: бергамот, бадем, черна череша, червени горски плодове;

 • средни нотки: роза, женско биле, черен чай, таифская роза;

 • основни нотки: пачули, анасон, боб тонка, ванилия, карамел.


 • А беше много по душа, а през 2012 г. Тиери Wasser доволен от жените, чрез създаване на нов парфюм е "Малка черна рокля", в концентрация тоалетна вода. Лесно очарованието на парфюми са длъжни кратък елегантност и вдъхновение за Тиери Вассера е най- малко платьице, създадена от Коко Шанел . Защо да отвлича вниманието от естествената обворожительности момичета ненужни подробности?
  Парфюм "Малка черна рокля"
  От парфюмированной тоалетна вода се отличава не само с лекота, но и играта на базовите ноти. Плодово-ванильная симфония е бил обогатен акорди на чай, мускус и зелена ябълка. В резултат на нова песен, не беше обикновен опростен фланкером, както и достатъчно ярък аромат. Отлично решение за есента и зимата, ако искате да се разрежда сивотата и студа лятна свежест.
  Ярки детайли
  Пускането на новия аромат на "Герлен" е съпроводено с оригиналната рекламна кампания. Творчеството на френската анимация и легендарната пистата Нанси Синатра са си свършили работата. Изискана парижки, която случайно се оказа на модно парти, влак нов аромат очарова всички присъстващи и лесно избира от завороженных мъжете най-достоен.
  Заслужава внимание и флакона, който е направен в лаконичном стил, който напълно съответства на духа на парфюм. Смесват го с флаконом, в който се предлагат парфюми "Ейвън" с подобно име "Малката черна рокля", е невъзможно.
  Заедно с"Парфюм "Малка черна рокля"" също четат: