• (5-04-2015, 16:24)   
  •   0   
  •  776 
Дамски парфюм Пума

Историята на марката започва през далечната 1948 година. Между другото, го основател е на никой друг като брат основателите на компанията Адидас - Рудолф Дасслер. Братя по кръв, изглежда, възприели от родителите си спортен дух, чувство за стил.

Парфюми Пума


Ненадминат дизайн е отразено не само в облеклото на Пума, но и в парфюме. Компанията не случайно се гордее с новаторством, оригинален подход, име, което знае абсолютно мнозинство. Парфюми и тоалетна вода Пума избират модерни и енергични хора, които ценят своя живот, време, се опитват да получат удоволствие от всеки живели минути. Флакона е доста интересно украсени, че, като цяло, потвърждава силен характер и аромат на парфюм.

Варианти на женски парфюм Пума


Всички аромати се характеризира с плодов и цветен свежест. Те лесно се помнят, са свързани с молодостью, динамика. Уникални, лети, струящиеся миризми правят имидж на по-привлекателен и очарователен. Сред най-известните могат да се разграничат на такива аромати:

  • Парфюми пума розови , които сякаш са създадени, за да се радват и да се веселят. Те ще отговарят на момичета, чиито сърца са съпричастни към приключения, светли моменти, вкус на свобода. Сладост и сексапил на духовете придават връхни нотки на лайм и розов грейпфрут, средните - фрезия, водна лилия и папая, основни - черен шоколад и дърво.

  • Дамски парфюм Пума

  • Парфюми пума жълти пълни слънце, плаж, ваканция, през лятото. Само оптимизъм и вяра в себе си, само бодрост, вдъхновена от горните нотки на зелена ябълка, къпина и бергамот, средни нотки на магнолия, роза, невен и виолетки, основните - сандалово дърво, кедър, мускус и ванилия.

  • Парфюми пума червени помагат да се повярва в собствените си сили. Те повече ще се зарадват на любительницам цитрусово-деликатни, тъй като връхни нотки аромат на грейпфрут, бергамот, ябълка и хвойна, средни - пионом, праскова и жасмин, а основните - кедър, ванилия и мускус;.


  • Всяко момиче намира своя малка бутилка сред разнообразие на парфюми и, със сигурност, ще се влюби в аромата на Пума.
    Заедно с"Дамски парфюм Пума" също четат: