• (5-04-2015, 16:27)   
 •   0   
 •  533 
Дамски парфюм Бруно Банани

Парфюм на тази марка често избират мъжете за подарък на близките си хора. Може би, те са привлечени от загадъчен, леко сладникав аромат, който иска непрекъснато вдишват, докато се наслаждавате на неговите бележки.

История на създаване на парфюми на Бруно Банани


Фирмата е създадена през 1993 година Коледа Юнгникелем и Вольфгангом Ясснером. Първоначално марка специализира в бельо, което произвежда впечатление произведения на изкуството. Наистина, продукти на Бруно Банани е не само изключителен, но и безумно красиви, а също и високо качество.
Днес фирмата произвежда доста оригинални аромати, любимите на много жени. Парфюми и тоалетна вода, може да научите не само за логото, но и по флаконам с извита форма. И нека не ви пука въпрос колко са парфюми Бруно Банани - цената им няма да се появи по бюджета си, тя варира от 30 до 50 долара, но желан пузыречек ще зарадва и ще привлекателност, увереност в себе си. Между другото, трябва да се отбележи, че красота Bruno Banani се счита за една от най-екологично чиста.
Описание
На снимката женски парфюм Бруно Банани може да се разбере, че разновидности на тях има доста, основно всичко се характеризират с аромати на цветя-плодов мирис. Сред парфюми от тази марка са особено популярни:

 • Бруно Банани Вуман - лек, игрив аромат с приятно влак, който образуват връхни нотки на лилия и портокалов цвят, за средни - от фрезия, праскова, момина сълза и базовите - на ванилия и мускус.

 • Бруно Банани Тайм ту плэй Вуман - парфюм за истински "вкусни", поднимающие настроението и дава енергия.
  Дамски парфюм Бруно Банани

  Ги правят такива връхни нотки на мандарина и кокос, средните - жасмин, карамфил и канела, а основните - сандалово дърво, пачули и ванилия.

 • Бруно Банани Меджик Вуман известни благодарение на своя сексуално, манящему аромат. Жената ще бъде в състояние да покори абсолютно всеки човек с духове , в които връхни нотки разкриват земляничными и дынными линии, средни нотки миришат ландышем и ягоди, а за основни - сандалом и мускус;.

 • Бруно Банани Пюр Вуман - това е ароматът на истинската жена, неопровержим, страстна, загадъчна, опияняваща. Връхни нотки на френско грозде и мандарина, средни - циклама, божур, манго, основни - ванилия допринасят за това, че една жена винаги остава в центъра на вниманието.


 • Снимка На парфюми на Бруно Банани се различават не само по име, но и по цвят. Какъв цвят да изберете силует - да реши само, а да замине за отличен аромат е днес, още повече, че много от тях са идеални за зимата.
  Заедно с"Дамски парфюм Бруно Банани" също четат: