• (5-04-2015, 16:28)   
  •   0   
  •  905 
Зимни аромати за жени

Погрешно е да се смята, че аромати парфюми са универсални и са подходящи за всяко време на годината. Велики парфюмеристите са създават своите шедьоври, като се има предвид различни фактори, включително и метеорологични явления. Ето защо, избор на приятен парфюм, си струва да се знае по кое време на годината ще е подходящо да се използва. Например, леки миризми, присъщи на лятото, а ето зимни аромати за жени, имат различна специфичност. Става въпрос за по-устойчиви и наситени миризма, които могат изгодно да се подчертае зимна начин на на всяка жена.

Дамски аромати за зимата


Всеки парфюм притежава способността да "звучи" по свой начин в различно време на годината. Факт е, че на всеки концентрат влияе влажността и температурата на въздуха. Така че, ако не искате да си "мирише" изплаши хората, си струва да се научим да ги избират в съответствие със сезона.
Най-добрите зимни аромати на парфюми за жени съдържат подправки, по-наситени нотки, които оставят дълъг и устойчив контур. Когато една жена с такъв аромат ще мине покрай мъжете, то още дълго ще усетите присъствието му, независимо от факта, че в нея отдавна не са там.
Сред огромния избор на парфюми, които са подходящи за зимата, е трудно да се определи най-добрият. В случая става въпрос на личен вкус и предпочитания. Например, зимен аромат за млади жени the One от Dolce&Gabbana образува съблазнителен струята. Го предпочитат загадъчен характер, които искат да останат в паметта на мъжете за дълго време. Сладки флорални нотки на лилия и жасмин в съчетание с праскова, бергамот и мандарина, създават истинска идилия и хармония. Този аромат ще се превърне в истинска благодат за силни, но заедно с това и женственных натури.
Зимни аромати за жени


Също така заслужава специално внимание и аромат Beauty от Calvin Klein , който е изобретил за чувствени зрели жени, качили се на луксозен 40-годишна възраст. Неговият аромат олицетворява женското начало и изящество, интелигентност и красота. Този аромат ще околните със своята изтънченост и манящим влак с дървесни нотки на кедър, както и флорални мотиви от жасмин и лилия.
Зимни аромати за жени


А ето парфюм Premier от Гучи може да се разкрие целият вътрешен потенциал на своята обладательницы, превръщайки я в истинска кралица на бала. Хармонично съчетание на флорални и дървесни бележки много фино преплетени с лек, едва уловимым кремообразен аромат. И доведоха до тази хармония опушен-кожни вкрапления, които оставят след себе си изискан струята, будоражащий и сводящий с ума на всички мъже.
Зимни аромати за жени


Чувствени жени, които и в студено време през искат да останат страстни, горещи, и в същото време нежни и романтичными, напълно отговарят на тоалетна вода Pink Bouquet Moschino . Благоухающая композиция е съставена от листенца от тези цветя като лилия, жасмин, виолетов, божур. Се поръсва с сок от ананас, праскова и малина, допълнени от букет от бергамот, мускус, дъб мъх и подправки, те създават усещането за празник, като чувството на радост и щастие.
Зимни аромати за жени
Заедно с"Зимни аромати за жени" също четат: