• (5-04-2015, 16:28)   
  •   0   
  •  1048 
Дамски сладки парфюми

Всяка жена иска да бъде неповторима. А какво друго може да създадете незабравим образ, тъй като не е изключителна красота? Например, сладки женски парфюм, съдържащ нотки на екзотични цветя, ванилия, мускус, карамел, бадеми и подправки, смятат ореол на женската сексуалност.
Аромат на елегантност и страст
Сладки аромати на парфюми за жени могат да се разделят на няколко условни групи. Това е екзотичен, интензивен, щегольские, чувствени и страстни. Всеки такъв парфюм трябва да потвърди този начин жените да представим на обществото цялата картина на омайната дама. Въпреки това си струва да бъде внимателен с най-сладък парфюм. Факт е, че някои аромати са толкова концентрированы, че те трябва да се прилага в минимални количества. С течение на времето улетучиваясь, те стават по-меки и рафинирани нотки, които са в състояние да покори всеки, който срещне по пътя си.

Дамски парфюм със сладък аромат


На голяма популярност се радват на парфюм Chanel Candy с аромат на горски плодове бонбони. Този аромат е по-подходящ за тези момичета, които обичат да бъдат в центъра на вниманието. Е, композиция, пропорции в едно цяло от комбинация на малини, череши, праскова, лилия и пачули притянет към себе си страстен мъжки сърца.
Дамски сладки парфюми


Романтичен особам, които все още вярват в чудеса и чудесата ще се хареса на съблазнителен аромат Wicket Red (Червена ябълка) от Lilqna Ricci . Невероятно комбинацията на сладки подправки с аромат на ябълки в карамел създава усещане за ситост, опаковане на магията и съвършенство. Струята от дървесни бележки туй, ябълка и мускус, преплетени с цитрусови акценти на лимон и лайм, допълнено с лек аромат на божур, аппетитного бонбони и аромат на ванилия enflame ум, най-романтичния на природата, и окунет я в приказен свят, изпълнен с чудеса и мечтаниями.
Дамски сладки парфюми


А ето кокетливым натурам, които са свикнали да вземат от живота всичко и веднага, ще са по душата на аромат Candy L ' Eau "Прада" . Нотки на тези изкусителни парфюм се съчетават в себе си хармоничен дует на сицилиански мандарина и лимон, които се освежава и подсилва.
Дамски сладки парфюми


Ами любительницам отлично настроение подходящ аромат La Vie Est Belle на Lancome , даряващ чувство на лекота и безгрижност.
Дамски сладки парфюми
Заедно с"Дамски сладки парфюми" също четат: