» » Дамски парфюми, които се харесват на мъжете
 • (5-04-2015, 16:32)   
 •   0   
 •  1155 
Дамски парфюми, които се харесват на мъжете

Не бива да се подценява "силата на аромат и неговата уникална способност да разкрие всички бои на света, даване на радост, "изключване на съзнанието и да даде воля на чувствата си".
Правилно избраният парфюм играе водеща роля в отношенията между мъж и жена. Може би, така че въпросът е какви дамски парфюм обичат мъжете, интересува вече далеч не едно поколение красиви дами.
Не мислете в тази статия става дума не за парфюми с феромони не , ние говорим за изискани шедеврах парфюмерного на изкуството, които правят една жена красива обольстительницей в очите на противоположния пол.
Разбира се, колкото мъже, толкова и мнения Някой по душа сладки флорални нотки, някой луд от дървесни или цитрусови аромати. Има обаче и дамски парфюми, които се харесват на почти всички мъже. Така че нека се опитаме да съставим списък на най-добрите композиции, с тайната формула, която няма да остави своя любовница без мъжко внимание.

Кои женски парфюм обичат мъжете? • "Целта и за поражението на" точно така действа аромат DKNY Be Delicious Donna Karan for women на силната половина. Вече повече от 10 години този парфюм оглавява топ на женските аромати, които обичат мъжете от всички възрасти и не бърза да си вземат позицията. Пресни незабележими нотки на магнолия и краставици плавно преминават дървесни с примеси на зелено яблочка и сандалово дърво. Състав наистина шик и необичайна, затова намерят опоненти, които б DKNY Be Delicious предизвиквал отвращение почти невъзможно.

 • Дамски парфюми, които се харесват на мъжете


 • Кои женски парфюм харесват на мъжете, за да пленяли и завораживали? Истински покорительницы мъжките сърца знаят - в това всъщност няма равен парфюму Thierry Mugler Ange. Ориенталски, наистина обольстительный аромат звучи елегантно: връхни нотки на кокос, сладко от мандарина, пъпеш, жасмин и бергамот резонира с мускус; ванилия и тъмен шоколад.

 • Дамски парфюми, които се харесват на мъжете


 • Жена плодов аромат Dolce & Gabbana Light Blue също така се появи в класирането. Преди хармонично симфонией на сицилиански лимон, кедър и зелена ябълка с мускус; и кедър не може да устои нито едно мъжко сърце вече повече от 13 години.

 • Дамски парфюми, които се харесват на мъжете


 • Парфюми Armand Basi in red - божествената договореност и идеалното решение за успешни и амбициозни млади дами. Armand Basi in red се отнася към групата на дървесните аромати. Парфюм съчетава в себе си звучене бележки на бергамот, кардамон, мандарина, джинджифил, които плавно отстъпи място на мускусу и дубовому мъх.

 • Дамски парфюми, които се харесват на мъжете


 • Парфюми Lanvin Eclat d ' Arpege - това е класика, не излиза от мода. Пикантен и романтичен аромат, ще накара всяка жена да се чувствате като истинска парижанкой, която сякаш по команда магическа пръчка е в състояние да пленява всеки човек.

 • Дамски парфюми, които се харесват на мъжете  Разбира се, всичко това е много хубаво, и ароматите са наистина вкусни. Но, за съжаление, на практика не всичко е толкова розово, ако една жена не е сигурен в себе си. Така че, мили дами, за да не се познае кои дамски парфюм харесват мъжете, и какви не, изберете това, което ви харесва лично, бъдете сигурни в себе си и са прекрасни. И тогава без мъжко внимание просто не ще остане.
  Заедно с"Дамски парфюми, които се харесват на мъжете" също четат: