• (5-04-2015, 16:35)   
  •   0   
  •  782 
Всеки човек подчертава вашата уникалност по свой начин. Някои дами предпочитат изключителна дизайнерски дрехи, други избират един интересен и скъп грим и маникюр, а трети най-много на вкус са луксозни аромати. Тъй като има най-скъпите дрехи, така че има, разбира се, и най-скъпият в света парфюм. Техните аромати очароват, а цената може да очарова дори още повече. Нека в този ТОП 16 помислете, колко най-скъпите парфюми са.

Най-скъпите парфюми за жени


на 16-то място: Jar Parfums Болт of Lightning. Този аромат, създаден от известния бижутер Джо А. Розенталем, и той се смята за един от основните аромати JAR Parfums. Парфюм съчетава в себе си нотки на перетертой касис, цъфтеж, далии, на прясно окосена трева и счупени клони. Цената на флакон на тези духове с обем от 30 мл е 765 долара.
Най-скъпият в света парфюм


15 място: Jean Patou's Joy. Следващия аромат в списъка на най-скъпите женски парфюм е създаден през 1929 година. За създаването на един флакон на този парфюм с обем от 30 мл се използва 336 рози и около 10 хиляди цветя от жасмин. А цената на тези духове е 800 долара за флакон.
Най-скъпият в света парфюм


на 14-то място: Шалини Parfums Шалини. Този парфюм е изключително изискан и женствен аромат. В него са съчетани нотки на neroli, иланг-иланг, кориандър, сандалово дърво, тубероза, мускус и ванилия. Освободени тези парфюми са лимитирана колекция от специално към Свети Валентин . Цената на един флакон - 900 долара.
href="/sites/default/files/samye_dorogie_v_mire_duhi_3.jpg">
Най-скъпият в света парфюм


13 място: Selenion. Не напразно името на тези духове се превежда от гръцки като "лунна светлина", в края на краищата, този аромат наистина мистериозен, загадъчен и опияняващо. В него се съчетават мирише на жасмин, рози, диви хълм-олеастры, сандалово дърво , дъб мъх, както и резеды и османтус, който има съблазнителни аромат с нотки на чай и кайсия. Флакон 30 мл струва 1200 долара.
Най-скъпият в света парфюм


12 място: Fff Goutal's Eau d ' Hadrien. Свеж аромат на тези духове вдъхновява и дарява позитивно настроение. Нотки на сицилиански лимон, грейпфрут и кипарис, съчетани в него, се вписват перфектно за дъждовно време, когато толкова не е достатъчно слънчева светлина. Цената на флакон с обем 100 мл е 1500 долара.
Най-скъпият в света парфюм


11: Hermes 24 Faubourg. Този парфюм от списъка на най-скъпите парфюми аромати е създаден през 1995 г. и да бъдат пуснати лимитирана колекция в флакони от кристал. Наситен цветен аромат с пикантни ориенталски нотки покори много женски сърца. Цената на флакон 30 мл е 1500 долара.
Най-скъпият в света парфюм


10 място: Baccarat's Les Larmes Sacrees de Thebe. Флакон на тези духове, в състава на които наред с другите неща включва смирна и тамян, е проектиран във формата на египетски пирамиди от приятно кристал. Издаден този парфюм е през 1990 година. Цената на флакон - 1700 долара.
Най-скъпият в света парфюм


9 място: Caron's Poivre. Този аромат е създаден парижскими парфюмери преди повече от 50 години. Той, за одобрение творци е изключително подходящ както за жени, така и за мъже. Го пикантен аромат включва нотки на червен и черен пипер, карамфил, както и множество други подправки. Цената на тези духове - 2000 долара.
Най-скъпият в света парфюм


8 място: Ralph Lauren Notorious. Следващият в списъка на най-скъпите парфюми - това е аромат от известната модна къща. Той е предназначен за жени на възраст от 25 години и крие в себе си аромати на розов пипер, касис, бергамот, шоколад космеи, бял божур, пачули, карамфил, мускус, корен от ирис и ванилия. Цената на флакон - 3540 долара.
Най-скъпият в света парфюм


7 място: Chanel №5 Grand Extrait. Известен в целия свят аромат в продължение на вече много години продължава да бъде популярен. Нейната женствена, изискана и в същото време остри нотки на очароват много жени. Цената на вкус в тази специална лимитирана колекция е 4200 долара за флакон 900 мл.
Най-скъпият в света парфюм


6 място: Ellipse. Букет този хипнотизиращ аромат на свежест след дъжда, дървесни нотки, с горчивина, полевыми цветя и борови игли. Извършва този парфюм започва през 1972 г., но от 1979 година на неговото освобождаване са спрели. Така че това е най-скъпият ретро аромат в този момент. Цената на флакон е приблизително равна на 5000 долара.
Най-скъпият в света парфюм


5 място: Clive Christian No. 1. Аромат тези парфюм съчетава в себе си нотки от иланг-иланг, сандалово дърво, фиалкового корен, ванилия, бергамот. Договорено всичко това е във флакон от кристал, украсен с диамант, и удовлетворени ръчно. Цената на един флакон с обем от 30 ml - 5500 долара.
Най-скъпият в света парфюм


4 място: Royal Arms Diamond Edition Perfume. Този парфюм е създаден за 60-годишнината от възкачването на трона на кралица Елизабет II. Парфюмът е разлиты в 6 флакона, създадени в началото на 20 век и е украсена с диамантен пръстен от 18-каратово на златна верига. Приблизителна цена на флакона - 23000 долара.
Най-скъпият в света парфюм


3 място: Guerlain Idylle Бакара Lux Edition. Аромат от бележки на лилии, божури и рози във флакон от позлатените кристал. Цена на парфюми - 40000 долара.
Най-скъпият в света парфюм


2 място: Clive Christian Imperial Majesty. Този уникален парфюм включва в себе си повече от две стотици редки съставки, а заключи той в кристал флакон с диамантен пръстен в 5 карата на капака. Общо освободена от 10 флакона, обем на 507 мл. Цената на един флакон - 215000 долара. В цената, между другото, включва доставка на парфюми на купувача на бентли.
Най-скъпият в света парфюм


1 място: DKNY Golden Delicious. А ето и отговорът на въпроса: какви парфюми на най-скъпите в света? Това е един-единствен флакон аромат от DKNY. Самият аромат включва нотки на слива, портокал, червена ябълка, момина сълза, роза, орхидея, бяла лилия, сандалово дърво, тиково дърво и мускус. Но най - важното-това е самият уникален флакон. Той е украсен с 2909 скъпоценни камъни. Цената на този флакон за парфюм - 1000000 долара.
Най-скъпият в света парфюм
Заедно с"Най-скъпият в света парфюм" също четат: