• (5-04-2015, 16:47)   
  •   0   
  •  657 
Дамски парфюм Мандарина Дък

Гергана Duck - на италианската марка, която се появи през 1977 година. Както и на много модни къщи, освен основната линия на пошиву модни чанти и куфари, фирма пуска собствена линия от женски и мъжки парфюми на Мандарина Дък. Някои от женски аромати на марката, ние ще разгледаме в това ревю.

Гергана Duck


Едноименният име на фирмата парфюм за първи път е представен през 2004 година. Чест му изобретение принадлежи на известния парфюмеру Натали Лорсон, която има опит на сътрудничество с такива марки като Burberry , Trussardi и Yves Saint Laurent. В основата на парфюм Мандарина Дък е нотки на кедър и мускус, сърцето на аромата представляват акорди на бяла гардения, орлови нокти и зелен жасминового чай, ами и е увенчан пирамида на фрезия, бергамот и бял пипер. Това е много ярки, бляскави парфюми, които зареждат с енергия за целия ден. Ненатрапчив Аромат, но доста устойчива, така че вие дълго ще опита му върху кожата си. Той е подходящ по-скоро за пролетно-летния период, въпреки че благодарение на чист и необичаен аромат може да се носи и през цялата година. Затворник в ярки жълто-бяла кутийка жълт флакон с асимметрично разположен гърло и малък вмятиной на корпуса изглежда необичайно молодежно и интересно.
Дамски парфюм Мандарина Дък


Гергана Duck Сладко Розов цвят


На Мандарина Дък Pink тоалетна вода за ярки, дръзко, необикновени момичета. Се отнася до броя на цветя-плодови аромати. Може да се каже, че това е младежки аромат, за това крещи и ярко-розов флакон, в който са цъфнали жълти маргаритки. Пирамида на аромата се състои от: горните бележки - на касис, круша, праскова, малини; средата - бяла лилия, хибискус, гардения, ванилия; бележки основата е сандалово дърво и мускус. Устойчивост на аромата е средно, така че през деня тя трябва да се актуализира. Този аромат е идеален за романтични срещи и шумни партита, тъй като той просто е преизпълнен с енергия и предизвиква само ярки емоции.
Дамски парфюм Мандарина Дък


Гергана Duck All Of Me For Her


Този аромат е подходящ момичета, които обичат да очарова околните и нищо не са срещу невинен флирт. Разбира се, той по-скоро младежки, и това се потвърждава от неговите енергични, чиста миризма. Първо вие се чувствате леки нотки на малини и ананас, може и да хване лека нотка на мандарина. Нататък аромата се разкрива от нотки на сърцето, които се състоят от ягода, теменужка и жасмин. Ами и основни бележки, които играят последователни финални акорди - пачули, мускус и аромат на бонбони бонбони.
Дамски парфюм Мандарина Дък
Заедно с"Дамски парфюм Мандарина Дък" също четат: