• (5-04-2015, 16:47)   
  •   0   
  •  587 
Популярният женски парфюм

Може би по света вече има десетки хиляди, ако не и стотици различни парфюмерийни композиции, освен това, всеки ден се появяват нови аромати, перезапускаются стари линия парфюмов, излизат сезонни версия на един или друг аромат. - Популярните дамски парфюми са известни на всяка моднице и се продават по целия свят.
Chanel No.5
Може би най-популярният женски парфюм. В продължение На вече повече от 90 години тези духове се радват на любовта на много жени от всички възрасти, професии и социални групи. В композицията на аромата могат да се разграничат следните бележки: в основата е амбра, сандалово дърво, пачули, мускус, виверра, ванилия, дъбов мъх, ветивер; в средата - ирис, корен от виолетки, жасмин, момина сълза, роза; на върха на алдехиди, neroli, иланг-иланг, бергамот, лимон. Това разнообразие на компоненти създава неповторим аромат, който без съмнение е начело в класацията на най-популярните женски парфюм.
Популярният женски парфюм


J ' Adore Dior
Златният аромат на великия дизайнер на модна къща Кристиан Диора широко известен в днешно време. Създаден през 1999 г. този най-популярен аромат на женски парфюм на марката включва в себе си като по-горните бележки аромати на цветя чампака, мандарина и листа от бръшлян. Сърцето на парфюмерийната композиция се заключава в себе си абсолю от жасмин, орхидея, виолетки и рози. По-ниските ноти, които стоят в основата на състава, - това е дамасская слива, къпина, амарантовое дърво, мускус и вино Баньюля.
Популярният женски парфюм


L ' Imperatrice Dolce & Gabbana
Парфюм шедьовър на Доменико Долче и Стефано Габана се появил не толкова отдавна, през 2009 г., но вече трайно зае място сред най-популярните женски аромати на парфюми. Този парфюм е включена в колекцията от аромати за мъже и за жени, Dolce & Gabbana Anthology и е с пореден номер 3. Парфюми принадлежат към групата на водните цветя аромати (долните нотки - мускус, сандалово дърво, лимоновое дърво; бележки на сърцето - диня, циклама, жасмин; връхни нотки на зелена ревен, киви, розов пипер).
Популярният женски парфюм


Ange Ou Demon на Givenchy
Разбира се, трудно е да се отговори еднозначно на въпроса какви дамски парфюми от най-популярните, защото колкото жени, толкова и мнения и всеки от тях заслужава внимание, но аромат Ange ou demon от Givenchy точно включени в кратък списък на любимите си парфюми много fashionistas. История аромат произхожда от 2006 г., оттогава модна къща многократно публикува нови версии на парфюм. Това на цветя-ориенталски аромат, на базата на които възлиза на ванилия, боб тонка, кора от дъб и розово дърво. Сърцевината на парфюма представляват иланг-иланг, орхидея, лилия. Венчают връхните нотки на мащерка, шафран и калабрийского мандарина.
Популярният женски парфюм