• (5-04-2015, 16:48)   
  •   0   
  •  387 
Burberry Body

През 2011 г. жените в 150 страни по света получили възможност да се превърне в обладательницами тънки аромат Burberry Body for women (Берберри Боди) от Burberry parfums, работещи който се превърна в грандиозен събитие в света на парфюмите. Ако бъде описан кратко, описание аромат Burberry Body смалено до това, че той е най-женствена и чувствен сред всички парфюмов, произвеждани някога от марката Burberry. Години на упорита работа, в резултат на което се появи парфюм Burberry Body, воплотились в символичен израз на женската елегантност, непредсказуемост, уникалност. Ако се прибегне до описанието, представен в пресата новости 2011 г., а нейната основна функция се състои в страхотно съчетание на индивидуален стил, леко отношение към живота, лекота, женственост , изкушението и нежност.
В серия от Burberry Body не е влязъл нито тоалетна вода, нито парфюм. Модна къща Burberry ограничава единадесет продукти, сред които може да се види своя парфюм вода (флакони по 8560 и 35 мл), млечице и масло за тяло (флакони по 85 мл), спрей за тяло (85 и 60 мл), както и на подаръчен комплект и обзавеждане на ароматизира свещ.
Burberry Body

Burberry Body

Burberry Body


Гранд стартирането новости
История на марката, измерими столетием, все още не знаеше толкова грандиозна рекламна кампания, която имаше аромат Burberry Body. Рекламни агенции използвахте не само видео клипове и снимки, но и социална мрежа. Именно в интернет първите притежатели на 225 хиляди пробников са станали потребители на Facebook. Заснемане на рекламни промоции, които се проведоха в Лондон, поверена на Марио Тестино, а лицето по завладяващ и чувствен парфюм късмет да стане невероятно красива Роузи Хънтингтън-Уайтли. Не е твърде популярна до тази страница биографията му модел след стрелба стана мега популярна. Всичко, което имаше, носеше на модели по време на снимките, това нежно-розов сатен, плащик, идеално подчертава красотата на тялото си Роузи и чувственост "Тялото" на Burberry. А във видеоклипа на "картина" допълни саундтрака на британския рок екипа на The Feeling.
Burberry Body

Burberry Body

Burberry Body


Нотки на аромата
Колекция Burberry Body може да се нарече истинска класика на съвременния парфюмерного дела. Парфюмеру Мишелю Алмаираку успя да създаде шипрово-плодов аромат, в който са вплетени фини цветя-дървесни нюанси.
Връхни нотки : зелен абсент, праскова, фрезия.
Ноти сърце : роза, ирис.
Шлейфовые бележки : ванилия, мускус, амбра, сандалово дърво, кашмеран.
Влизането у аромат Burberry Body се случи няколко силен, но "сърдечни ноти хармонично го балансират. Нюанси на интимност, финес, соблазнительности и стильности в луксозен финалния акорд окончателно премахване на горьковатую свежестта на абсент. В тялото на жената Burberry Body се разкрива и позволява на другите да се насладите на всички переплетениями бележки.
Благодарение на креативността директор на компанията аромат Burberry Body придобива луксозен и невероятно изискан флаконом. Самият дизайнер вижда, а като диамант, переливающийся множество лица, така и флакон е направен в подходящ стил. Гледам на него, вече искат да изпробват своя парфюм вода в себе си. Този ефект дава Burberry Body микс прозрачност кристали, розово и златисто. Хор детайл - гравиране на колпачке флакона и корпоративна карирани фигура Burberry.
Заедно с"Burberry Body" също четат: