• (5-04-2015, 16:48)   
 •   0   
 •  401 
Burberry London

Парфюми от Burberry често се наричат "аромат в клетка". Фирма, която в продължение на няколко десетилетия своя стил, днес продължава традицията на английската класика, но се обръща и към съвременните тенденции.

История на създаване на парфюма Burberry London


Първоначално компанията Burberry Group е основана през 1856 г. като манифактура за производство на облекло, включително и за британската армия. Нещата на фирмата се радваше на голямо търсене и вече скоро марката се появява марката - фигура в клетката, която и до ден днешен остава разпознаваем "флага" просперираща компания.
Ароматът на Burberry London for women е създаден от Доминик Рульоном и Жан-Марк Каилланом и освободени в светлината през 2006 година. Може би, талантливи парфюмеристите са били впечатлени от спокойствието на Темза, очаровани от красивата Траффальгарской площ, зачарованы лондонскими мъгла и дъжд. Този аромат на истинска дама, истинска жена - чувствена и уверена в своята привлекателност и власт над мъжете.
Описание
Парфюм Burberry London - това е комбинация от елегантност и изтънченост. Този цветен аромат ще зарадва amatures, тънки, аристократичных, интелигентни миризми. Той, сякаш, въплъщение на манерности и разбирателство приятно 19-ти век.
Съблазнителен, малко подправки, но спокойно аромат е идеален за срещи. Много жени, между другото, го сравняват с влак, който е много подходящ за есента и зимата. Тоалетна вода Burberry London не се уморява, въпреки че държи много дълго време.
Постепенно се разкриват и допълват взаимно:
Burberry London


 • връхни нотки : роза, орлови нокти, тангерин;

 • средни нотки : жасмин, божур, клементин;

 • основни нотки пачули и мускус.


 • Вас окутает лондонската свежест, конфигурира по позитивен начин красотата на луксозни градини, и ще помогне за преодоляване на всички сложността на спокойствие и здравина на аромат.

  Парфюм, подобно на Burberry London


  Ако искате да се чувствате кралица във всяка ситуация, то със сигурност си заслужава да закупите Burberry London lady. Но си струва да знаете, че и някои други спиртни напитки резонира с тях своите ноти, сред тях може да се нарече Little Kiss от Salvador Dali, V Ete на Valentino, Idylle на Guerlain.
  Парфюм Burberry London са подходящи за жени на всякакви възрасти, които търсят комбинация от флорални аромати с нотки на мускус.
  Заедно с"Burberry London" също четат: