• (5-04-2015, 16:48)   
 •   0   
 •  363 
Burberry The Beat

Съблазнителен и блистательные, успешни жени не крият факта, че много доверие им придава любим аромат. Фирма Burberry, в продължение на много години помага на жените да се чувстват неотразимо, като им предлагат все нови и нови силни, ярки, извършени от миризми.

История на създаването на парфюм Burberry The Beat


Над прекрасен аромат се опитахме Доминик Рульон, Беатрис Пике и Оливър Полж. Те със сигурност ще се вземе предвид при създаването на новия аромат на характеристиките на женската природа - секси, вярност, притягательность. Парфюмеристите са поставени заедно на Burberry The Beat for women динамичност на младостта и чувственост на средна възраст. Освен това, тези прекрасни хора, създали микс мода, дизайн и музика, които живеят, се променят, правят нашия всекидневен свят.
С освобождаването на парфюми на Burberry - от 2008 г., жени получиха уникалната възможност да променят света около себе си, дали това не е повод да изразя признателност и благодарност "клетчатому марката"?!
Описание
Парфюми и тоалетна вода Burberry The Beat притежават неповторима дърво-цветна композиция, която се разкрива по този начин:

 • връхни нотки - миризмата на изгаряне червен пипер и засилването на мандарина, дават проститутка бергамот и, напротив, меки обективи;

 • средни нотки - обгръщат негой и нежност, зюмбюл и оживяването на екзотика и свежест цейлонски чай;

 • основни нотки - устойчиви, но незабележими укрепване на сили, повишаване на тонуса на кедър и мускус;.

 • Burberry The Beat


  Лондон 60-те години разкрива своите врати за обладательницы този аромат, предлага да изпитате лудост и стил това време, за да чуят музиката му. Именно с мелодия сравняват аромата на много специалисти, с мелодия на живота, вдъхновяваща, която се използва, е много оптимистичен и искряща. Прекрасни мотиви да не позволи да се отегчиш и да изпаднеш в депресия, принудени да се движат по-забавно, като припряно през зимата, така и енергични през лятото.

  Парфюм, подобно на Burberry The Beat


  Ако не сте свикнали да се отегчиш, вашият живот "изобилства", е интересен и богат на различни събития и мероприятия, парфюм Burberry The Beat, със сигурност ще ви хареса. Аромат ще може да замине с вас, на танци, на концерт, на zazhyhatelnuyu парти, да стане прекрасно допълнение ярки, смели облекло. Също така попълни колекцията може да изглежда като духове - Rance от търговски дом Rance, "Гучи" от едноименната модна къща, Azzaro 9 от Azzaro.
  Заедно с"Burberry The Beat" също четат: