• (5-04-2015, 16:50)   
 •   0   
 •  380 
Burberry Weekend

Има и такива парфюми, които жените смятат за признати за класика, независимо харесва ли те, отиват ли на техния начин. В този не толкова голям списък по право влизат Burberry Weekend - аромат на истинска жена-красива, уверена в себе си, с тенденция към по-добро.

Парфюм Burberry Weekend е историята на създаване на


Аромат стана известен през 1997 година, благодарение на прекрасна Натали Лорсен. Той е кръстен в чест на дългоочаквания за много от британците, а и хора от други националности, на края на седмицата, когато можете да се отпуснете, да общуват с близките си, да се срещнат с приятели, да се забавлявате с пълна скорост. Именно за такива свободни от ежедневието, сивотата, еднообразието, суетата дни и е създала парфюмерист на модна къща " тези парфюми.
Burberry Weekend са уникални по своята парфюмерийната композиция, те са самото въплъщение на хубаво време, приятно настроение. Парфюм Burberry Weekend for women са подходящи повече за края на лятото, есента - в това време този аромат най-добре е да разкрива, палта и дава възможност да се забрави за хмуром дъното, дождике или студено. Също така специалистите смятат, че най-добре е той е подходящ за дами 20-26 и 35-45 години и препоръчваме да го носите и през нощта.
Облечена в Burberry момиче винаги се чувства комфортно, уютно и най-важното - безумно привлекателни.

Burberry Weekend - описание на аромата


За основа на Натали Лорсен взе цветя-fruity гама от аромати:

 • връхни нотки - най-деликатните син зюмбюл, страстен червен циклама, ароматен градински чай, скромен, мая и ярък мандарин;

 • ноти сърце - звучен цвете праскови, сочни нектарини, необичайна и вкусна шипка и изискан ирис;

 • основни нотки - женствени, но силни мускус, сандалово дърво и кедър.


 • Аромат Burberry Weekend е искрящ, оптимистичен, положителен струята, която дарява светли емоции, подобрява жизнения тонус, прави живота по-радостно и беззаботнее. Някои момичета той напомня на детството, на щастливите родители, мирис на косата на куклата, при други той се свързва с характеристика на любов, на трети - с далечни пътешествия и приключения. Във всеки случай, Burberry Weekend, както впрочем и през обикновен, ще ви помогне да оставим в миналото грижи и като поемеш свеж аромат, почиват, да се забавляват или да отидете на среща късмет и успех.
  Парфюм вода Burberry Weekend е подходящ различни категории жени - тези, които се стреми да изглежда елегантно и се грижи за поддържането на имиджа си, и ветровито девчонкам в кратки платьицах . Важно е да искате нежност и мекота, спокойствие и умиротворение, че и съдържа в себе си всяка малка бутилка от тези духове.

  Парфюм, подобно на Burberry Weekend for women


  Тоалетна вода Burberry Weekend, естествено, единствен по рода си, но има аромати, които смътно приличат на нея. Например, парфюми Cabotine от Gres, Envy от Gucci Eau de Eden на Cacharel
  Burberry Weekend
  също така имат в песните си нотки на праскова, кедър, зюмбюл, ирис, мускус, също така лесно и чисто разкриват, ограничаване на безтегловност воал жена и предпазва я от скука и копнеж.
  Ако внимателно прочетете описание на Burberry Weekend, става ясно, че той е създаден да бъде лучиком на слънцето в лондонската мъгла. Burberry Weekend е на разходка с приятелка по магазините, това е почивка на брега на езеро или река с хохочущей компания, това е любовно среща в малко уютно кафене, това е рождения ден на любимата си майка, това е полет с балон или скок с парашут, това е първият със сочна диня, това е ароматното май поляна. Всичко това, което се вписва в концепцията на щастие олицетворява този аромат.
  Заедно с"Burberry Weekend" също четат: