• (5-04-2015, 16:50)   
  •   0   
  •  969 
А Creed

Всяко момиче, избора на парфюм Creed, трябва да знае, че благодарение на качеството на суровини, работа парфюмеристите и на естествените съставки, всеки флакон - това е един вид нова история.

Аромати CreedАко пресметнете, парфюм къща Крид пусна около двеста и аромати. Всичко това - благодарение на высококачественному суровини, които са донесени от цял свят. В производството се използва, освен естествени съставки, ръчен труд, както и доказан във времето технологии. Всичко това прави парфюм е много качествена. Въпреки доста високата цена, те се радват на голяма популярност сред жените. И дори години по-късно някои аромати не губят своята актуалност.

Парфюми Creed Silver Mountain WaterАромат, издаден през 1995 година. Той е универсален парфюм за жени и мъже. Компонентите, влизащи в състава на тези парфюми унисекс , освежаващи и в същото време притежават притегателно действие.

Връхни нотки: мандарина, бергамот.
Ноти сърце: касис, зелен чай.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, мускус, петин-грейн, гальбанум.
А Creed

Аромат на Creed Baie de GenievreАромат 1982 година. Наситен и притегателен парфюм за смели жени, които не искат да останат незабелязани.

Връхни нотки: канела, бергамот.
Ноти сърце: хвойна, карамфил.
Шлейфовые бележки: ветивер, сива амбра.
А Creed


Аромат Fleurs de GardeniaА Крид 2006 г., които са вдъхновени за романтика и любов. Нежен аромат с проститутка нотки на пачули и мускус дава най-добрите спомени и усещания.


Ноти сърце: розово кълбовидна божур, момина сълза, лавандула божур, гардения.
Шлейфовые бележки: кедър, пачули, мускус.
А Creed


Парфюм Love in White CreedОриенталски аромат на парфюм Крид 2005 година. Подходящо за жени-пъзел, която знае как да привлече към себе си вниманието на мъжете.
Връхни нотки: портокал.
Ноти сърце: магнолия, нарцис, българска роза, ирис, жасмин, ирис.
Шлейфовые нотки: ванилия, сандалово дърво, амбра.
А Creed
Заедно с"А Creed" също четат: