• (5-04-2015, 16:51)   
  •   0   
  •  728 
Парфюми Ямамото

Японският дизайнер Йоджи Ямамото е известен по целия свят като на оригиналния герой творчески елит. Този човек е свикнал с нестандартни подходи, които са станали визитна картичка на неговите творби. Преди Около 30 години той взбудоражил публиката си колекция дрехи, която е асиметрична и угловата, че предизвика бурни коментари - както положителни, така и отрицателни.

Ямомото предложи абсолютно нестандартен начин, в който естествено, необходим е и аромат. Първият парфюм Йоджи Ямамото е създадена през 1996 г. и той имаше тръпчив и зелени нотки с наличие на ориенталски сладки, че за света на парфюмите е необичаен комбинация.

За кого са подходящи японски парфюми Ямамото?Еджи създава парфюм за жената, която е пълна с оптимизъм и вътрешна хармония, живот, който е пълен с приключения и динамика. Ако стремете се към ярка индивидуализму, тогава едно от парфюмов Ямамото със сигурност ще стане ваша втора кожа и забележим акцент в образа.

Парфюми Essential от Yohji YamamotoEssential - това е ярък цветен аромат, който много предизвиква противоречиви чувства: едни смятат, че той е "задушаваща" ефект, докато други идеализируют му, като се има предвид, че това е един от най-пресните парфюмов модерността. Смесица от аромати на крем, чистота и зелена трева. Това е наистина оригинален аромат, който чарует, или отблъсква.

Връхни нотки: карамфил, лайка, гальбанум;
Средни нотки: гардения, липа, роза;
Основни нотки: иланг-иланг, жасмин, пачули, мъх, мускус.
Парфюми Ямамото

Дамски парфюм Senses от Еджи ЯмамотоТова е един от новите аромати Йоджи Ямамото, издадени през 2013 г. Той е идеален за летен слънчев ден, когато под галещите лъчи на слънцето красиво звучат далеч не всички парфюмы. Сэнсес - лек и оптимистичен, и има ясно изразен аромат на липа и сладка круша. Тези парфюми от Yamamoto имат един малък недостатък - те са краткотрайни и по кожата се отделят аромат на не повече от няколко часа.

Връхни нотки: лимон, бергамот, и neroli;
Средни нотки: липа, круша, иланг-иланг;
Основни нотки: сандалово дърво, мускус.
Парфюми Ямамото

Парфюми pour Femme от 2004 Yuji ЯмамотоТози аромат е освободен през 2004 г., а през 2013 година излезе неговата интерпретация, в която звучат съвсем други бележки. Парфюм се отнася до цветя-плодов група аромати и има достатъчно много групировки под формата на момичета, които са свежи миризми, които звучат по-гъвкав благодарение на добавянето на "насипни" бележки под формата на мускус и кехлибар.

Връхни нотки: лайка, мандарина, кориандър, кардамон;
Средни нотки: турска роза, жасмин;
Основни нотки: мускус, амбра.
Парфюми Ямамото

Парфюм Femme 2013 от Йоджи ЯмамотоТези женски парфюм Ямамото издадени през 2013 г., и се превърнаха в добра традиция. За разлика от предишния вариант, този парфюм звучи женствена, нежна и е сравнително лек - подходящ за пролетта и лятото. Въпреки факта, че в него се намират сладки нотки, аромат звучи свежо и ненатрапчиво, така че е подходящ за ежедневна употреба.

Връхни нотки: круша, касис;
Средни нотки: лилия, кедър, жасмин, кориандър, гелиотроп;
Основни нотки: мускус, сандалово дърво.
Парфюми Ямамото

Парфюми от Йоши Ямамото Her Love StoryТези женски парфюм Йоджи Ямамото се отнасят до дърво-мускусен, цветен ароматам. А има много зелени и сладките нюанси, което ги прави доста оригинални и сочни.

Връхни нотки: билки, бергамот, citrus, грозде;
Средни нотки: жасмин, роза, розов пипер;
Основни нотки: пачули, мускус, ванилия, ветивер.
Парфюми Ямамото

Парфюми Yohji от Еджи ЯмамотоАромати Йоджи Ямамото са били представени за първи път тази кратка цилиндрическим флаконом със скромна черна капак. Именно този парфюм се превърна в пионер линия Ямамото, и той се отнася до плодово-шипровой категория. Аромат звучи меко, естествено и непринудено, което ви позволява да го "облича" всеки ден, независимо от времето на годината.

Връхни нотки: бергамот, кипарис, мускат;
Средни нотки: жасмин, фрезия;
Основни нотки: сандалово дърво, мускус.
Парфюми Ямамото
Заедно с"Парфюми Ямамото" също четат: