• (5-04-2015, 16:51)   
  •   0   
  •  885 
Парфюми Труссарди

Малцина може би си мислите, че жените парфюм Труссарди създава компания, която още от 1910 г. е участвала пускането на кожени изделия. Я начело на Данте Труссарди, но след това го замени дойде племенник - Никола Труссарди, който в началото на 80-те години издава първата колекция на парфюм под тази марка.

Дамски аромати Труссарди са презентованы като благородна лукс, достъпна истински ценителите парфюмов.

Парфюми от Труссарди - Дона ТруссардиОписание на аромата Donna Труссарди може да започне характеристика на "парфюм диамант", - това сравнение се проведе един от яростните фен на този парфюм, и вероятно, не ошиблась - дамски парфюм Donna Труссарди съдържат много лица - бележки, които "блестят" изыском, лукс и аристократичностью.

Връхни нотки: мандарина, кориандър, джинджифил, зюмбюл, градински чай, босилек, бергамот;
Средни нотки: ирис, тубероза, иланг-иланг, жасмин;
Основни нотки: пачули, мускус, лабданум, амбра, кедър, ванилия, стиракс.
Парфюми Труссарди

Парфюми от Труссарди Май НеймМай Нейм - това е аромат, над създаването на която са се трудили няколко известни специалисти - архитект Антонио Цитерио, Gaia, Труссарди - творчески директор на марката, както и парфюмерист Орельен Гишар. Това е нов аромат за жени Труссарди 2013 г., който е направен в стила на Милано.

Връхни нотки: бяла виолетово, гелиотроп;
Средни нотки: люляк, мускус, кала;
Основни нотки: амбра, ванилия.
Парфюми Труссарди

Парфюми от Труссарди ДънкиДънки - това е един от аромати Труссарди, който е създаден през 2003 година. Сбито оформяне на флакона в прясно, леко-син оттенке, говори за характера на парфюм - той се отнася до производството на групата, в която преобладават "прозрачни" нотки.

Връхни нотки: водна лилия, виолетов;
Средни нотки: бяла лилия, бяла фрезия, тубероза;
Основни нотки: бял мускус, ванилия, гелиотроп.
Парфюми Труссарди

Парфюми от Труссарди Деликатна РозаДеликатна Роза се отнася към цветя-плодов група аромати. Доминантной ноткой тук действа розова роза, която допълват цветя, звучащи свежест и прохлада.

Връхни нотки: кумкват, бамбук, юзу;
Средни нотки: лотос, жасмин, зелена ябълка;
Основни нотки: мускус, кедър и сандалово дърво.
Парфюми Труссарди

Парфюми от Труссарди на КожатаКожа - цитрусов, шипровый аромат , който е наситен с ярки акценти под формата на розов пипер, цитрусов и зелена ябълка. Кожата е подходящ активен жените, които предпочитат проститутка струята на парфюм. Аромат, издаден през 2002 година.

Връхни нотки: мандарина, розов пипер, виолетов, праскова, бергамот, зелена ябълка;
Средни нотки: жасмин, момина сълза, палисандрово дърво, роза;
Основни нотки: дъбов мъх, пачули, мускус, бял кедър.
Парфюми Труссарди

Парфюми Bianco от TrussardiТези парфюм Trussardi, създаден през 2006 г., и принадлежат към групата на цветни аромати. Този парфюм е подходящ жена с оптимистичен характер, която е отворена ново приключение и чудесата, в края на краищата, този аромат е прозрачен и лек.

Връхни нотки: грейпфрут, лотос;
Средни нотки: бялата магнолия, бял пипер;
Основни нотки: амбра, мускус.
Парфюми Труссарди

Парфюм Light Her от TrussardiОще един лек парфюм от Труссарди е създаден през 1997 година, и той се отнася до цветя-плодов група. Ароматът е наситен с необичайни комбинации, които в резултат на това създават динамично звучене - например комбинация от череши, вистерии и червени плодове.

Връхни нотки: лайм, нектарини, дюли, юзу;
Средни нотки: лотос, бяла фрезия, водна лилия, роза, божур, череши, циклама, wisteria;
Основни нотки: червени горски плодове, кайсия, пачули, сандалово дърво.
Парфюми Труссарди

Парфюми Pyton Uomo от TrussardiТова е един от най-популярните аромати на тази конкретна марка, благодарение на своя оригинален певец, който е създаден с помощта на дървесни бележки. Парфюм, създаден през 2001 г. и се отнася към категорията на фужерных.

Връхни нотки: чай, инжирное дърво;
Средни нотки: кипарис, маслини;
Основни нотки: боб тонка, бърбън, мускус, тиково дърво.
Парфюми Труссарди

Парфюми A Way for Her от TrussardiТези дамски парфюм от Труссарди нови - създадени през 2014 година. Те принадлежат към групата на цветен ориенталски аромати и представляват нежна композиция, която в същото време е пълен с страст, благодарение на ориенталски ноткам.

Връхни нотки: бял чай, бергамот, праскова;
Средни нотки: жасмин, тубероза, frangipani;
Основни нотки: мускус, амброксан, ветивер, сандалово дърво, ванилия.
Парфюми Труссарди
Заедно с"Парфюми Труссарди" също четат: