• (5-04-2015, 16:51)   
  •   0   
  •  970 
Парфюм на Салвадор Дали

Салвадор Дали - майстор на сюрреализма, в строителството на който воплощалось магията на философията и изкуството. Той е ярък образ, който все още будоражит умовете на хората, и толкова неравнодушное отношението към дадена личност, причинени със сигурност си талант.

От Салвадор Дали е бил съвършено отшлифованный образ на ексцентричния и прекалено оригинала на човека. Това, което хрумна да Даде, едва граничи с норма и лудост, и това е приковывало вниманието на повечето хора.

Един ден, Жан-Пьеру Гривори дойде идеята да създадете своя парфюм линия под името "Салвадор Дали". Съдържание на парфюм, определено да изпълнява особености роля на художника - това е най-високата степен на оригиналност, което се проявяваше в неочаквани комбинации бележки. Парфюм бързо зае ниша - първите 5 хиляди копия в кристални флакони бързо-годишна възраст жените, стремеж към оригиналност. Оттогава парфюми Salvador Dali са популярни с ексцентричния и ярки жени, които не се страхуват резултатно изява.

Дамски парфюм на Салвадор Дали се продава във флакони, които са били разработени след смъртта на великия художник, на базата на неговите произведения - "Коледа", "Феномен на Афродита Книдской на фона на пейзаж" и др

Модерни аромати на Салвадор Дали са създадени с оглед на парфюмерийните тенденции, но ги основните характеристики, които са били зададени в първото издание - оригиналност и ексцентричност с наличие на сюрреализма запазени.

Парфюм Salvador Dali LagunaПарфюм Salvador Dali Laguna са създадени през 1991 г., а днес те са едни от най-ярките и популярни представители на линия. Аромата принадлежи към плодово-цветен група и има наситени нотки.

Създател на парфюм на Салвадор Дали Синята Лагуна - Марк Бъкстон, който е разработил три аромат за тази марка.

Връхни нотки: ананас, слива, лимон, мандарина, праскова, грейпфрут, малина, гальбанум;
Средни нотки: ирис, жасмин, роза, розово дърво, момина сълза;
Основни нотки: кокос, амбра, пачули, ванилия, мускус, кедър, сандалово дърво, зърна тонка.
Парфюм на Салвадор Дали

Парфюм на Салвадор Дали ДалиссимоПарфюм Salvador Dali Далиссимо създадена през 1994 г. от Марк Бакстоном. Той се отнася до ярки цветя-цитрусов ароматам, но, въпреки това, той също така съдържа мускус и дървесни нотки, които придават дълбочина на звука.

Връхни нотки: праскова, ананас, кайсия, слива;
Средни нотки: момина сълза, роза, жасмин, нарцис, бархотцы;
Основни нотки: мускус, ванилия, сандалово дърво, личи, зърна тонка, амюбра.
Парфюм на Салвадор Дали

Парфюм на Салвадор Дали Черни Устни - FemininТези парфюми са създадени през 2009 г. и се отнасят до производството на група аромати. Feminin идеални харизматичен жени, които ценят в парфюме не само оригиналност, но и интересна история, създаване и оформяне. Мнозина наричат този парфюм "Черни Устни" заради оформяне - през 1981 г., Дал е създал работа, на която и е създаден флакон.

Връхни нотки: мандарина, босилек, бергамот;
Средни нотки: цветя от портокалово дърво, лилия, тубероза, ирис, жасмин;
Основни нотки: сандалово дърво, мускус, амбра, ванилия, кедър, мирро, бензоин.
Парфюм на Салвадор Дали

Парфюм на Салвадор Дали РубилипсТози аромат е създаден през 2004 г. и до настоящия момент има две тълкувания, които са по-пресни и по-нежна редуциране на първия си парфюм. Това е цветя-плодов аромат за жени .

Връхни нотки: зелена ябълка, юзу, касис;
Средни нотки: лилия, роза, орхидея;
Основни нотки: лимоновое дърво, пачули, мед, сандалово дърво.
Парфюм на Салвадор Дали

Парфюм на Салвадор Дали ДалимиксДалимикс - това е парфюм унисекс , които са създадени през 1996 година. Този парфюм се отнася до цветя-плодов група и има необичаен компонент под формата на резеды.

Връхни нотки: мандарина, праскова, пъпеш;
Средни нотки: мая, циклама, роза;
Основни нотки: малини, дъбов мъх, кедър, сандалово дърво.
Парфюм на Салвадор Дали

Парфюм на Салвадор Дали КласикаПарфюм Classic - това е един вид представител на линия аромати са ги Дали, защото в неговото разработване участва и самият майстор. Но Алберто Морильяс е създал подобрена интерпретация, и в резултат на което се получила съблазнителни, луксозен аромат с флорални и плодови нотки.

Връхни нотки: портокал, бергамот, тангерин;
Средни нотки: магнолия, жасмин, роза;
Основни нотки: ванилия, мускус, дървесни нотки.
Парфюм на Салвадор Дали
Заедно с"Парфюм на Салвадор Дали" също четат: