• (5-04-2015, 17:05)   
  •   0   
  •  1281 
Парфюм Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo е достатъчно колоритен кариерният път - вече е на 12 години той е бил собственик на магазин за обувки, но след това той реши да отвори парфюм магазин. Парфюм Ferragamo са достъпни за всички - ценова категория обширна, и сред гамата се срещат както евтини, така и скъпи парфюми. Първият аромат е създаден през 1998 година, а най-новото днес е парфюм Signorina Eleganza.

Парфюм Signorina на Salvatore FerragamoТози цветя-плодов аромат за жени излиза през 2011 година. Популярността му е вдъхновен от парфюмеристите да го създадете вариации - лек и по-тежка версия, предназначена за вечерни събития.

Връхни нотки: розова касис, розов пипер;
Средни нотки: роза, божур, жасмин;
Основни нотки: пачули, мускус, panna теракота.
Парфюм Salvatore Ferragamo

Дамски парфюм Signorina Eleganza от Salvatore FerragamoТова нови парфюми Ferragamo, които презентираха като изтънчен и елегантен парфюм. Композицията се отваря с пресни нотки, но след това става кадифена, защото съдържа миндальную захар, която дава аромат на оригиналния проститутка оттенък.

Връхни нотки: лимон, круша;
Средни нотки: османтус, бадеми;
Основни нотки: кожа, пачули.
Парфюм Salvatore Ferragamo

Парфюм Femme от Salvador FerragamoОригинална комбинация от ноти - шипровых и плодове, се съединиха в прозрачен флакон парфюм Femme. Този аромат се превърна в пионер парфюмерийни линии на компанията, и е издаден през 1998 година. Съдържанието му е гъвкав, както и в зависимост от времето на годината, той се разкрива по различен начин.

Връхни нотки: френско грозде, нар, кокос, подправки, звездчатый анасон, neroli, бергамот, грейпфрут;
Средни нотки: индийско орехче, подправки, божур, ирис, черен пипер, карамфил, роза, момина сълза, палисандрово дърво;
Основни нотки: сандалово дърво, малина, мускус, сладък бадем, кедър, ветивер.
Парфюм Salvatore Ferragamo

Аромати серия Tuscan Soul от Salvatore FerragamoТози аромат се отнася до серия от унисекс, и затова е подходящо за жените със смел и упорит характер. Той се отнася до цитрусовой група парфюмов и е известен със своите свежи акорди.

Връхни нотки: бергамот, петит-грейн;
Средни нотки: магнолия, портокалов цвят;
Основни нотки: инжировое дърво, ирис.
Парфюм Salvatore Ferragamo
Заедно с"Парфюм Salvatore Ferragamo" също четат: