• (5-04-2015, 17:05)   
  •   0   
  •  970 
Парфюми Eisenberg


А Eisenberg свят видя сравнително наскоро - френска компания само през 2010 г. началото на своето съществуване, като представи свят 15 ароматни флакончиков. Дамски парфюм Eisenberg обзаведени достатъчно консервативно - това е квадратна или правоъгълна, с остри ъгли на флакона, е изключение сред които съдържат парфюм Eisenberg J Ose - те имат достатъчно женственное и сладка декорация с малки ноткой ретро.

Парфюми от Eisenberg I AmТози оптимистичен аромат се отнася към групата на цветни плодови. Оригиналната комбинация, понякога разминаващи се помежду си, създават този аромат, който ще бъде запомнен завинаги своята нетривиальностью. Тя е подходяща за жените, които обичат да демонстрира своята ярка индивидуалност и винаги се придържат към активната жизнена позиция, тъй остър и пикантен съставка под формата на черен пипер е добре хармонира с демонстративни характер.

Връхни нотки: малина, бергамот, портокал;
Средни нотки: черен пипер, магнолия;
Основни нотки: амбра, мускус, сандалово дърво.
href="/sites/default/files/dalia/i_am_0.jpg">
Парфюми Eisenberg

Дамски парфюм Jose от EisenbergАромат Eisenberg Jose - това е един изискан фужерный, пикантен аромат. Неговият стил е съвършен - като се започне от оригиналния дизайн, който ясно се различава от типичните парфюмов Eisenberg, и завършва с интересни комбинации на бележки.

Връхни нотки: синя мента, лимон, артемизия;
Средни нотки: кафе, българска лавандула;
Основни нотки: сено, амбра, кедър, мускус, пачули.
Парфюми Eisenberg

Парфюм Love Affair от EisenbergАко предпочитате елегантните и странни аромати, отнасящи се към класа на дърво-мускусни, една Любов може да бъде подходящ вариант. Тютюн, в съчетание с роза и два вида смородин, създават тръпчив и в същото време мек контур.

Връхни нотки: черна и розова касис, бели цветя;
Средни нотки: роза, гелиотроп, жасмин;
Основни нотки: сандалово дърво, тютюн, мускус.
Парфюми Eisenberg

Парфюми от Eisenberg DiaboliqueЛюбительницы фини флорални аромати, които в звука, подобни на европейските, могат да ликуват, защото парфюм Diabolique се отнася към групата на ориенталски парфюм, който взе от тях мистиката и интензивността на звука, но в същото време е запазил своята лекота, благодарение на която Diabolique може да се носи и през лятото.

Връхни нотки: мандарина, кардамон;
Средни нотки: жасмин, кедър, ирис, гелиотроп, виолетов;
Основни нотки: мускус, ветивер, сандалово дърво и бензоин.
Парфюми Eisenberg

Парфюми от Eisenberg Le PecheТози парфюм е представител на дърво-мускусни група, и той е подходящ за дамите, които ценят в аромата тънък, едва уловимый струята. За да се Le Peche не е излишно е наситен, неговите връхни нотки са съставени от аромати на цветя.

Връхни нотки: цветя на портокал, османтус, хибискус;
Средни нотки: амбра, жасмин, ванилия;
Основни нотки: мускус, сандалово дърво, пачули, ветивер.
Парфюми Eisenberg

Парфюми Back To Paris от EisenbergТози парфюм представлява група комбинирани аромати - цветни с дървени мускусными нотки. Сладки нотки, съчетани със свежи и пикантни създават незабравимо съчетание.

Връхни нотки: мандарина, розов пипер, бергамот, лавандула, роза;
Средни нотки: бяла фрезия, виолетово, жасмин, гелиотроп;
Основни нотки: мускус, пачули, сандалово дърво, ванилия.
Парфюми Eisenberg

Парфюми от Eisenberg Eau FraicheEau Fraiche - това е аромат от фужерной пикантни група. Той ненавязчив, но в същото време съдържа ориенталски нотки, които придават пикантность. Благодарение на комбинацията от лавандула, neroli и дървени бележките, този парфюм може да служи като модерна интерпретация на пури в ограничени бройки духове , в които често се срещаха такива комбинации бележки.

Връхни нотки: розов пипер, бергамот;
Средни нотки: анасон, мента, джинджифил, neroli, лавандула;
Основни нотки: дървесни нотки.
Парфюми Eisenberg
Заедно с"Парфюми Eisenberg" също четат: