• (5-04-2015, 17:05)   
  •   0   
  •  514 
Loewe парфюми

Основател на марката Loewe е германец Енрике Лоэве. В края на XIX век дизайнер отвори магазин с женски аксесоари, той специализира на продуктите са от естествена кожа. Енрике немски щепетильно се отнасяше към работата си, затова стоки от магазина много бързо станаха популярни. Вече в началото на XX век работи Лоэве каза графиня Дьо ла Конкиста, и след известно време талантливият германец е бил назначен за "доставчик на кралския дом".

През 1939 г. Енрике Лоэве отвори голям магазин в центъра на Мадрид. До това време той проникся творби на испански дизайнери и модни дизайнери, и подробно ги учили, след което пусна няколко колекции в стила на съвременната испанска мода. Европейските дами веднага забелязали стилни аксесоари нова марка и Лоэве е получил одобрението на голяма публика.
След смъртта на Енрике потомците му започнаха да се отварят магазините по целия, като си сътрудничат с младите обещаващи таланти - Карл Лагерфельдом, Джорджо Армани, Лаурой Биаджотти. И само през 1972 г. излиза първият парфюм на марката Loewe. Днес има няколко линии, женски парфюми, които с всеки изминал ден се събират все повече положителни отзиви.

Loewe парфюми Quiz'as Quiz'as Quiz'asЗа първи път парфюм Quiz'as Quiz'as Quiz'as бяха представени през 2007 година. Над парфюм са работили две известни в света на модата парфюмера - Carlos Benaim и Emilio Valeros. Отварят връхните аромати от Бургундия - касис, лимон и червени плодове. А в основата на парфюм лъжа миризми от Индонезия и Мадагаскар - ванилия, пачули, мед и сандалово дърво. Бутилка е красив, елегантен дизайн и е проектиран в лилаво цветове. Автор изнесе Pablo Reinos.

Начални нотки: бергамот, мандарина, касис, италиански лимон, босилек, червени горски плодове.
Сърдечни нотки: роза, ванилия, жасмин, момина сълза, фрезия.
Крайните нотки: пачули, мускус, ветивер и сандалово дърво.
Loewe парфюми


Loewe парфюми AuraДамски парфюм Аура Loewe е ярък емоционален аромат, който не е лишен от мистерия. Те бяха пуснати един от последните. А има за цел да вдъхновява жените в завладяване на нови мъжките сърца, тъй като той е посветен на несменной икона на стила. Парфюми са впечатляващи факта, че в тях хармонично се срещат изключително женствени сърдечни нотки със силна и характерна база.

Дизайн на флакона е направен в корпоративен стил на марката Loewe. Той е изработен от прозрачно стъкло и е увенчан с капачка в стил Арт Деко. Самата течност е с бежов цвят, така че придружаващите придобива много нежен оттенък.

Начални нотки: розов пипер, френско грозде.
Сърдечна нота: роза Ото, бял жасмин.
Крайната бележка: нюанси на кожата, австралийски сандалово дърво.
Loewe парфюми


Парфюми Loewe Aire LocoАромат Loewe Aire Loco е издаден през 2009 година, но в повечето страни жените са в състояние да го закупите само в края на 2010 година. Този парфюм е по-различен от други аромати от същата марка. Дизайнът на флакона е с нотки на лудост. Жълто, почти киселина цвят подчертава това.

Аромата разкрива коктейл от кардамон, пачули и кедър. Парфюмът се отнасят до производството група, но на база на него дървесен, така че той е насочена към активни, уверени в себе си и женственных покупательниц.

Начални нотки: на бергамот, магнолия, розов пипер, neroli.
Сърдечни нотки: портокалов цвят, роза, бяла фрезия, маракуця, жасмин.
Крайните нотки: пачули, кедър от вирджиния, ванилия, кардамон.
Loewe парфюми


Loewe парфюми Aura MagneticaА на Aura Magnetica от Loewe наричат пример за перфектна хармония между испанската лукс и елегантност. Този светъл, съдържащи аромат се откроява дори и от продукти на Loewe. Той ще е като вечерна рокля и е подходящо за важна среща следобед.
Не може да се каже, че духовете на Aura Magnetica са предназначени за млади момичета или възрастни жени, това е по-скоро, аромат за млади жени. Но при правилния избор на тоалетна може да използвате всеки представител на нежния пол.

Начални нотки: розов пипер, мандарина, бергамот.
Сърдечни нотки: розово масло, жасмин Самбак.
Основни нотки: австрлийский сандалово дърво, пачули, кожа, ванилия Бърбън, сиамски бензоин, мускус.
Loewe парфюми


Парфюми Loewe I Loewe You TonightАромат I Loewe You Tonight, създаден за олицетворения на нова енергия и удоволствие. Тяхната ярка, оригиналната опаковка, която значително се различава от флакона други парфюми Loewe, заявява динамичен и оптимистичном характера на парфюм.

Композицията на аромата може да бъде описан като цветен, женствена и богат. Разкрива тя цитрусов коктейл и черно френско грозде, а в центъра е комбинация от цветни аромати.

Начални нотки: мандарина, бергамот, круша, касис.
Сърдечни нотки: жасмин, карамфил, циклама, момина сълза, божур, магнолия.
Крайните нотки: пачули, мускус, сандалово дърво и амбра.
Loewe парфюми


Парфюмът I Loewe Me LoeweИспански парфюми I Loewe Me Loewe са били издадени през 2012 година. Те принадлежат към групата на ориенталски аромати на цветя, така че в миризмата, има една бележка на тайната. Опаковка, изпълнена в черни тонове, което говори за страст, която дебне в шлейфе духове. Този парфюм е създаден за тези, които живеят по свои правила и не е готов да подаде на някой друг. I Loewe Me - ориенталски аромат за жени , които напълно ще отговарят на активни творчески личности, които не стоят на едно място, а покоряют нови хоризонти.

Начални нотки: мандарина, круша, ягода.
Сърдечни нотки: магнолия, розов пипер.
Основни нотки: сандалово дърво, мускус, малина, ванилия.
Loewe парфюми
Заедно с"Loewe парфюми" също четат: