• (5-04-2015, 17:07)   
  •   0   
  •  700 
Парфюм "Красная Москва"

Ето вече няколко десетилетия поредна парфюм "Красная Москва" не губят своята актуалност и популярност. Аромата на този парфюм предизвиква у много жени приятни спомени и носталгия за времето, когато тези парфюми са били най-търсени и популярни на вътрешния пространство.

История на създаването на парфюм "Красная Москва"И така, кой изпусна парфюм "Красная Москва"? Има няколко версии на създаването на този аромат. Една от тях звучи така. През 1913 г. на френски парфюмерист Хайнрих Брокар, който е собственик на руската фабрика, парфюми, сапуни и червила, предложих на майката на Николай 2 - Мария Фьодоровна - букет от восъчни рози. Те даде неимоверный аромат, който се хареса на всички придворен. Впоследствие е създаден и същ парфюм с име "Букет Императрикс". Благодарение на този подарък Хайнрих Брокар се превърна в доставчик на най-Високо двора Му Императорско Величество. С тези най-дълго заветната бутилка с невероятна аромат, който одобри в двора, просто трябва да е за всички жени.

Където продуцира парфюм "Красная Москва"?През 1917 г. фабриката, която е собственост на френския парфюмерист, национализировали и преименуван в Държавен мыловаренный завод №5. А в 1922 г. в него се появи ново име "Ново начало". Промените са и спиртни напитки "Букет Императрикс". С тези най-дълго парфюм започва да носи друго име. Сега това са били парфюм "Красная Москва" от марката "Ново начало". У мнозина името на тази фабрика се свързва именно с тези духове.
Макар и по друга версия на историята на парфюм "Красная Москва" звучи малко по-различно. Много се говори за това, че върху създаването на този аромат е именно тази фабрика трудовата няколко парфюмеристите. И това е, че те са създателите на този изключително красив аромат, който се превърна в символ на Русия.

Но всъщност няма значение кой е производител на парфюм "Красная Москва". Важното е, че аромата е била, е и ще зарадва своите многобройни групировки.

Парфюми на СССР "Красная Москва"Можем смело да заявим, че ароматът на "Красная Москва" - това е един вид символ на страната, който може да каже много. Може би това е почти единственият парфюм, който стоеше на цени при жените от онова време. Най-желаният подарък за всички е този желан малка бутилка с красив и лесен, както и самата руска душа, аромат.

С течение на годините, а, разбира се, малко приелся, и много жени започнаха да придобиват по-нежни и тънки рижские и полиране на аромати, а на моменти, дори доставали исторически по това време френски парфюм но, все пак, все още популярността на тези духове не минава и внушава очарователното спомени за минали дни. Много да ги купуват от носталгия, а някои искат да се докоснат към една легенда и епоха. Въпреки това, парфюм издържа новото си раждане. В този момент фабриката на "Нова ера" отново пуска по-подобрена и модерна версия на всички от любимия си вкус.

Колко струват парфюм "Красная Москва"? Цената на този желан малка бутилка с характерен оригинален дизайн е приемливо за много,
Парфюм "Красная Москва"
което, без съмнение, е хубаво да им фен. Средно стойността му се равнява на 20 долара.


Състав на парфюм "Красная Москва"Ароматът е толкова сложен и състава му се пазят в строга тайна, че все още не може напълно автентично го пресъздаде. Сега съставът е малко променен.

Връхни нотки: портокалов цвят, бергамот, кориандър.
Ноти сърце: роза, карамфил, иланг-иланг, жасмин.
Шлейфовые бележки: ванилия, зърна Тонка, карамел.

"Красная Москва" - това е женски реколта парфюми, които могат да придадат на всяко момиче пъзел, секси и специална чудната чар. Струята му аромат е невъзможно да се бърка нито с какви други духове.
Заедно с"Парфюм "Красная Москва"" също четат: