• (5-04-2015, 17:07)   
  •   0   
  •  870 
Парфюм унисекс

Унисекс - това не е просто стил на обличане, когато жените носят подобни на мъжки костюми, ризи и дънки. Този стил се определя едно парче образ на човека, включително дрехи, грим, прическа и, разбира се, парфюм унисекс.

Какво означава унисекс парфюм?Унисекс аромати - това са тези, които не са основните теми, акценти, предубедени, и те са еднакво подходящи както за мъже, така и жени. Все пак, трябва винаги да помним за това, че аромати във флакона и върху кожата имат еднакъв аромат, така че един и същ парфюм може да мирише като жена на кожата на момичето, и като мъж - по кожата на млад мъж.

Парфюм на Келвин Клайн унисекс

Марката Келвин Клайн стана първият, който през 90-те години на миналия век се е въвела модата в стил унисекс. Затова не е чудно, че именно в гамата на тази марка са представени най-добрите парфюм унисекс.

СК ОNE

Това са първите парфюми, унисекс. Те са били освободени през 1994 известни парфюмери Алберто Морильясом и Хари Фремонтом г. и има свеж цитрусов, лек, и в същото време силен и много многостранен аромат. В състава му влиза около 20 бележки.

Връхни нотки: на мандарина, ананас, зелени нотки, беграмот, папая, citrus, кардамон.
Средни нотки: жасмин, ирис корен, виолетов, роза, момина сълза, бергамот, индийско орехче.
Основни нотки: сандалово дърво, амбра, бял кедър, мускус, дъбов мъх.
Парфюм унисекс

CK BE

Този аромат за жени и мъже се отнася към групата на цветни дървени мускусни. Парфюми са били освободени през 1996 г. парфюмером Анна Готтлиб. По-подходящи за през деня нанасяне - те са леки и незабележими.

Връхни нотки: лавандула, зелени нотки, мандарина, мента, бергамот, хвойна.
Средни нотки: orchid, зелена трева, магнолия, фрезия, жасмин, праскова.
Основни нотки: сандалово дърво, ванилия, кедър, амбра, опопонакс, мускус.
Парфюм унисекс

Парфюм унисекс Hermes Voyage

Този нов аромат, издаден през 2012 г., принадлежи към групата на мускусни цветя. Различна гъвкавост - ще отговарят на абсолютно всички и във всички случаи на живота си. И, както всички останали парфюми на марката, той е много устойчив.

Връхни нотки: citrus, подправки, кардамон.
Средни нотки: цветни и зелени нотки, роза, чай.
Основни нотки: дървесни нотки, амбра, мускус.
Парфюм унисекс

Парфюм унисекс Молекула

Издаването на парфюми на марката - Escentric Molecules 0102 и 03 се отнасят към групата на унисекс. Това е дърво-цветя мускусне парфюми, създадени от парфюмером Геза Шоеном. Те са абсолютно уникални миришат на всеки човек благодарение на съдържанието в тях са синтетични молекули.
Парфюм унисекс
Заедно с"Парфюм унисекс" също четат: