• (5-04-2015, 17:08)   
  •   0   
  •  1590 
Много жени при избора на парфюми разчита на първо място на тяхната издръжливост, защото, какъвто и да е красив нито е парфюм, неговата основна задача - да отделят аромат не е от флакона, а с помощта на перо, изходящи от кожата след нанасяне.

Шлейфовые женски ароматиПреди да се опише най-шлейфовые женски аромати, трябва да се каже, че струята оставят зад себе си предимно базови нотки. Особено наситен и елегантен контур остава след ориенталски ноти и мускус.

Lalique Le Parfum от Lalique

Този парфюм е освободен през 2005 г., а днес той е признат от много ценителями елитни парфюмов като един от най-шлейфовых. Lalique Le Parfum се отнася до източните ароматам, в които особено изразени лоръл нота.

Връхни нотки: розов пипер, индийски, лавровишня, бергамот;
Средни нотки: гелиотроп, жасмин;
Основни нотки: ванилия, пачули, зърна тонка.
Шлейфовые парфюми

Lalique от Lalique

Тези шлейфовые парфюм за жени са били освободени още в 1992 година, но все още имат верни фенове, които смятат, че нежността и чистотата на аромата не може да се сравни с нито един от съвременните парфюмов. Шлейфовые аромати Lalique винаги съдържат флорални нотки. Някои смятат, че тази марка се произвеждат едни от най-добрите ориенталски парфюмов.

Връхни нотки: жасмин, карамфил, роза, ирис;
Средни нотки: на круша, къпина, касис;
Основни нотки: ванилия, бял мускус, сандалово дърво.
Шлейфовые парфюми

Amarige Mariage от Givenchy

Шлейфовые дамски парфюм Givenchy Amarige Mariage се отнасят до производството на група аромати. Те са издадени през 2006 г. и имат ясно изразен аромат на магнолия.

Връхни нотки: бергамот, портокал;
Средни нотки: канела, жасмин, магнолия;
Основни нотки: сандалово дърво, пачули, бензоин.
Шлейфовые парфюми

Crystal Noir от Versace

Това е много устойчиви шлейфовые парфюми, които се отделят през 2004 година. Претендент за най-шлейфовый женски парфюм е двусмислено, но определено възторжени отзиви - някой го смята за главната нота кокос, а някой черен пипер и сандалово дърво.

Връхни нотки: кардамон, джинджифил, черен пипер;
Средни нотки: гардения, божур, кокос, портокал;
Основни нотки: амбра, мускус, сандалово дърво.
Шлейфовые парфюми
Заедно с"Шлейфовые парфюми" също четат: