• (5-04-2015, 17:08)   
  •   0   
  •  1086 
Съществува мнение, че наситените сладки дамски парфюм причиняват страстно сексуално желание при мъжете. Най-вероятно това се дължи на тяхната невероятна популярност. А още сладък аромат, сякаш "ще стоплят" в студените зимни дни, когато много искаме топлина и уют.

Парфюм Chanel Candy

Наситен сладък аромат на горски плодове близалки, аромат драстично се различава от традиционните строги парфюм Chanel. Парфюм е предназначен за младите особам, които винаги се радваме внимание към своята личност. Нотки на малина, праскова и череша ще направи обладательницу тези сладки парфюми на тази сексуална "бонбони".

Връхни нотки: череши, малини.
Ноти сърце: праскова, лилия.
Шлейфовые бележки: амбра, пачули.
Сладки парфюми


Парфюм Prada Candy L ' Eau

Сладък аромат за жени, създаден от композиция от бял мускус и карамел, подсилени ванилия и цитрусови нотки. Дует на лимон, мандарина и сицилиански - това е истинска експлозия от положителни емоции. Топъл нюанс с меден акорд носи смола на дървета на горите на Лаос. Тези сладки парфюми с ванилия, свързани с невинност и трогательностью. Това е най-добрият подарък на младо романтична момиче. Също така трябва да се каже, че това е най-сладки парфюми в гамата на "Прада".

Връхни нотки: сицилиански мандарина, лимон.
Ноти сърце: сладък грах.
Шлейфовые бележки: бензоин (смола), бял мускус, ванильная карамел.
Сладки парфюми

Парфюм Lancome La Vie Est Belle

Сладки парфюми за меки, чувствителни момичета, разглеждат практически проблеми на живота е преобладаващо положително. В превод името на парфюм звучи така: "Животът е хубав!" - и тази фраза не може да бъде по-добре, показва същността му. Лице на рекламната компания на парфюма, Джулия Робъртс, сравнила парфюм със сладък аромат на вкусна плодово-зрънце десерт, който придава усещане за лекота и дори безгрижно. Добра стабилност и луксозен панделка придава на ванилия и пралина.

Връхни нотки: касис, круша.
Ноти сърце: жасмин, ирис, цветя на портокал.
Шлейфовые бележки: тонка боб, пачули, ванилия, шоколадови бонбони бонбони.
Сладки парфюми

Парфюми Electric Blue Съблазняване for Women Антонио Бандерас

Парфюм за жените, които предпочитат сладки и на плодово-флоралните аромати. С първото вдишване, считани от касис и сладка круша. След това се разкриват дълбоки флорални нотки. Съблазнителен, завладяваща аромат носи усещане за свобода и желание за приключения. Парфюм без съмнение, ще се радвате на светло и решителна дама, която не сме свикнали да скрие чувствата си.

Връхни нотки: екзотични плодове, цитрусы, касис, сладка круша.
Ноти сърце: гардения.
Шлейфовые бележки: мускус, кедър и пачули.
Сладки парфюми
Заедно с"Сладки парфюми" също четат: