• (5-04-2015, 17:10)   
 •   0   
 •  439 
Цветя-плодови аромати за жени

Едни от най-популярните женски аромати, се считат за цветя-плодов. Това семейство парфюми пропит с едно романтичностью, чувственост, а понякога и дерзостью.

Първите цветя-плодови ароматиПървите парфюми, удивившие модерен свят пресни цветя-плодов женски аромати, са имали имена:

 • Rochas Femme (с нотки на слива);

 • Мицуко Герлен (с нотки на праскова);

 • Diorella (с нотки на пъпеш). • Най-ранните романтични и нежни парфюмы, за разлика от днешните, не са имали и намек за дързост или смелост. Те трябва да са запознати с ярки цитрусови нотки, с лек цветен оттенък.
  Моделът за появата на мода в това семейство аромати даде парфюм Tresor Lancome . В букет аромат свързани млечни нота на кайсия и бархатность рози. Това на пръв поглед странно съчетание прави в момента шок.

  Модерни цветя-плодов парфюм  Сред всички представители на модния семейство, си струва да подчертае някои от най-добрите цветя-плодови аромати, които са успели да спечелят широката общественост.

  Be Delicious от Donna Karan

  През 2004 г. марката DKNY представи на цветя-плодов аромат за жени Be Delicious. Парфюм е предназначен за решителни жени. Аромат, изпълнен с чувственост и съблазнителност. Такава несъгласуваност се вписва в тонове личи, ябълка, шампанско, виолетки, роза, малини и ванилия.

  Начални нотки: ябълка, грейпфрут, магнолия, краставица.
  Сърдечни нотки: амбра, сандалово дърво.
  Крайните нотки: тубероза, виолетов, момина сълза, роза.
  Цветя-плодови аромати за жени

  The One Desire от Dolce&Gabbana

  В същата година е издаден парфюм от Dolce&Gabbana The One. През януари 2013 година Модната Къща представи актуализирана версия на аромат под името The One Desire ("Едно желание"). В рекламата на парфюма участва Скарлет Йохансон, която е оживила интерес към това парфюму. Тhe One Desire е цветен аромат за сексуални и изтънчените жени, които искат да бъдат желани.

  Парфюми покоряют не само с богатото си аромат, но и уникалност на опаковката. На предната страна На флакона, прилага каллиграфическая надпис, изпълнена основател и главен дизайнер на компанията Dolce&Gabbana Стефано Габбано.

  Начални нотки: бергамот, мандарина, момина сълза, личи.
  Сърдечни нотки: тубероза, карамельная ванилия.
  Крайните нотки: мускус, сандалово дърво.
  Цветя-плодови аромати за жени
  Заедно с"Цветя-плодови аромати за жени" също четат: