• (5-04-2015, 17:10)   
  •   0   
  •  1814 
Дамски парфюми - свежи аромати

Свежи аромати на парфюми за жени се радват на много популярен в топлото време на годината, когато сладки ноти звучат удушливо и непривлекателна. Като лек бриз, свеж аромат обгръща едва забележим влак и въвежда специално настроение в страстен ден. Най-добрите свежи аромати за жени, разбира се, принадлежат към елита линейкам парфюм, които ще разгледаме в тази статия.

BLV е свеж парфюм за жени от BvlgariТози аромат елитни парфюми се отнася до цветния дърво-мускусен. Той е издаден през 2000 г., а авторът му е Алберто Мориллас. Аромат, въпреки наличието на цветни бележки, звучи свежо, ненатрапчиво и лесно.

Връхни нотки: джинджифил, бергамот;
Средни нотки: лен, wisteria;
Основни нотки: сандалово дърво, акация, мускус, ванилия.
Дамски парфюми - свежи аромати

Donna на Sergio Tacchini

Този представител на аромати и свежест за жени започва своята идея за лекота, airness и ненавязчивости вече от самото оформяне - флакон абсолютно бял. Въпреки че първото издание на парфюм е станал през 1988 г., той не е загубил значението си, а нотка ретро вля му екзотика и уникалност.

Връхни нотки: бергамот, лотос, водна лилия, ананас;
Средни нотки: момина сълза, жасмин;
Основни нотки: сандалово дърво, амбра, мускус, ванилия.
Дамски парфюми - свежи аромати

L ' Eau par от Kenzo

Популярният представител на свежи аромати за жени е L ' Eau par. Той се разкрива морски и земни нотки - елемент вода. Издаден през 1996 година. Безспорно, това е най-свеж аромат за жени, който е представен в този ред - той има горчинка, която му придава характер и допълва сонди, мента и зелен люляк.

Връхни нотки: мандарина, зелен люляк, тръстика, мента;
Средни нотки: водна лилия, черен, виолетов, бял праскова, роза, беладона;
Основни нотки: кедър, ванилия.
Дамски парфюми - свежи аромати

Un Jardin Sur Le Toit от Хермес

Този елитен представител на белия дроб свежи аромати за жени мирише на зеленина и през лятото. Той е издаден през 2011 г. и е декориран в прозрачна сочно-зелена бутилка.

Връхни нотки: билка, червена ябълка;
Средни нотки: круша, роза;
Основни нотки: розмарин, "магнолия".
Дамски парфюми - свежи аромати
Заедно с"Дамски парфюми - свежи аромати" също четат: