• (5-04-2015, 17:11)   
  •   0   
  •  1310 
В този период от живота на жените обикновено са с малък интерес, че се носят и от душатся други. Ето защо при избора на парфюм за жени 50 години, не си струва навигация на модата в производството на парфюми. Обикновено аромати за жени 50 години отразяват вътрешния си имидж и такива зрели жени вече има любими аромати, които те предпочитат да се възползват.

Аромати Kenzo за жени



Избора на парфюм за жени над 50 години, не забравяйте да погледнете парфюмам от Kenzo. Аромати от световно известния японски парфюмера не спират да се хареса на абсолютно всички жени и да завладее сърцата на мъжете.
Ca Sent Beau
Парфюм принадлежи към групата на цветя от плодове. Е издаден през 1989 г. и със сигурност ще се запомни жените на възраст над 50 години. Устойчив е плътен и силен аромат заинтригува и привлича към себе си внимание.

Връхни нотки: мандарина, бергамот, пачули.
Средни нотки: иланг-иланг, тубероза, жасмин, кориандър, праскова, цвят портокал, гардения.
Шлейфовые бележки: амбра, ветивер и ванилия.
Парфюм за жени 50 години

Kashaya

Ориенталски цветен аромат, който е публикувана през 1993 година. Доста сложен, красив, подходящ за състоялите се, зрели жени. Режимът на работа на известния парфюмера София Гройсман.

Връхни нотки: ананас, кайсия, праскова, мандарина, бергамот, зюмбюл, анасон.
Средни нотки: иланг-иланг, тубероза, карамфил, жасмин, цвят от портокал, нарцис, орхидея, бяла лилия.
Шлейфовые бележки: амбра, сандалово дърво, бензон, мускус, бял кедър, ванилия.
Парфюм за жени 50 години

Аромати парфюм Givenchy за жени



Сред богатата гама продукти на Givenchy много парфюмов, предназначени за жени над 50 години. Ароматите на марката устойчиви, завладяващ, дълбок - именно тези, които обикновено се избират дами на тази възраст. Освен това, френска класика са винаги на почит, особено при жени, които били млади по времето на СЪВЕТСКИЯ съюз, когато тези парфюми са били оценени много високо и са били обект на "лов" на всички съветски гражданок.
Very Irresistible Electric Rose

Принадлежи към групата на цветни-зелени аромати. Нов парфюм, издаден на марката през 2012 година. Много устойчив, универсален - подходящ за всекидневна употреба по всяко време на годината.

Връхни нотки: босилек, лимон, боровинки, лимонена върбинка.
Средни нотки: анасон, виолетов, розов.
Шлейфовые бележки: бял кедър, мускус.
Парфюм за жени 50 години

Eaudemoiselle de Givenchy

Ярък цветен аромат. Това е идеален парфюм за жени е 50-55 години. Тяхната миризма ненатрапчив и в същото време много приятен и загадъчен, много добре се разкрива в кожата и оставя след себе си лека романтична панделка. Подходящ за всекидневна употреба през по-топлите месеци.

Връхни нотки: босилек, лимон, тангерин.
Средни нотки: иланг-иланг, роза.
Шлейфовые бележки: боб тонка, амбретта, мускус.
Парфюм за жени 50 години
Заедно с"Парфюм за жени 50 години" също четат: