• (5-04-2015, 17:13)   
 •   0   
 •  2871 
Парфюми Императрица

За първи път парфюм е представен през 2009 година. Оттогава популярността му расте само. Аромат Императрица от Долче Габана вече са успели да се оцени като млади, смели момичета, така и представителки на прекрасния пол е по-по-големи деца.

А на ИмператрицаА влиза в състава на колекцията, наречена Fragrance Anthology. Освен парфюми Imperatrice, в колекцията са още четири вкус - всички те са олицетворение на карти Таро. Съгласно време на дизайнери, най-известните модели в гол се появи пред нас с флакончиками без надписи в ръцете си.

Нататък последователно всяка от модели отваря картата си и дава името си на аромат. Дамски парфюм от Dolce Gabbana Императрица от световно известната "пантера" Наоми Кембъл. Тя издърпва ръката си на палубата трета, и избраната карта означава Императрицу. Именно тази карта е задължително отива натурам с голям творчески потенциал, способност и възможност за реализация във всички сфери на живота. Ето защо аромат често се свързват с чист и опияняващ пролетта въздух. Ето по такъв впечатляващ начин са били представени парфюм Dolce & Gabbana Imperatrice.

Долче Габана Императрица - описание на ароматаАромат представлява ярка комбинация от плодови екзотични и цветни бележки. Този букет следва поредица от мускус, който и придава парфюму Императрица на кралското величие и мистика.

В състава на парфюми Императрица състои от следните компоненти.
Връхни нотки: комбинация от мускус и розова циклама.
Средни нотки: плодови нотки на киви и диня.
Основни нотки: акорди на пачули и мускус.

Комбинацията от всички тези бележки правят парфюми Императрица на ярки, а на пистата екзотична и лесна, при това едновременно магическа. Тази комбинация покорява за първи път.

Парфюми Императрица принадлежат към групата на цветя водни аромати. Нанесете ги възможно, тъй като ден за работа, така и през нощта. Чрез комбинация от леки плодови бележки и мускус те изглеждат по различен начин на млади обольстительницах и романтични барышнях.

Един на жените аромат Императрица 3 изглежда напълно мистериозно и загадъчно, други го смятат за твърде прости. Но ето разберете го може почти всеки, който веднъж се е сблъсквал.

Парфюми Императрица - как да разпознаете фалшив?За да придобие истински парфюм, е важно внимателно да разгледа кутия и всяка подробност от нея. Ако сте решили да закупите парфюм Долче Габана Императрица, запоминайте отличителни черти на оригинала.


 • Завийте кутия с бар-код към себе си. Надписът трябва да бъде над код, но не и от страна или на друго място.


 • Нататък извадете бутилка и я виждаме. Оригинал женски парфюм от Dolce Gabbana Императрицата има стикер на дъното, където отстранен оригиналния код. Цвят на течността лек розов оттенък.
 • Парфюми Императрица

 • Отваряме бутилка и разглеждаме. Самата крышечка доста тежка, фалшифициране тя да бъде лесна от обикновен евтина пластмаса. Сега вниманието на пулверизатор. Цвят на растение задължително трябва да бъде бяла, но не черен.

 • Отново ще се върнем към опаковката на парфюма Императрица. Основната надпис не е светло черен цвят, тя леко приглушенная. Фразата Pour Femme в долната част трябва да бъде задължително.

 • Завийте кутийка и прочете надписа от обратната страна. Първо, вие трябва да откриете шев от лепене на слюда. Никакви надписи в овални или квадратни, рамките не трябва да бъде там.


 • По ето така прост черта може да се разграничи на фалшифициране. Разбира се, търси оригиналът е само в скъпите доказани магазини. Помолете консултанта да нанесе аромат и да се разходите малко. След няколко часа ще бъде в състояние да оцени устойчивостта, която също да каже за качеството на продукта.
  Заедно с"Парфюми Императрица" също четат: