• (5-04-2015, 17:13)   
  •   0   
  •  941 
Аромат на жената - не по-малко важна част от начина, от дрехи, обувки, прическа и аксесоари. Ето защо избор парфюми обръща толкова много внимание. Всяка година известни марки произвеждат стотици нови аромати. Изберете за жени сред такова изобилие от оферти за най-добрите парфюми е много трудно. И дори и консултант в този въпрос не винаги да помогне - в края на краищата, колкото хора, толкова вкусове и мнения. Но това е най-най-популярни аромати за жените, които не веднъж са били оценени модницами и изпитани от времето. Именно такъв парфюм, вероятно, и може да се нарече най-добрите.

Wicket Wicket Ricci

Френски плодово-цветен парфюм се появява за първи път през 2006 година. Той доста отдавна е в началото като най-популярния парфюм за жени. Леко със сладък вкус, аромат отлично подхожда както на младите романтични момичета, така и за по-зрели дами. Но по-популярни парфюми са все още при по-млади жени. Лекотата, женственост и дори нещо вълшебно има в тази песен.

Връхни нотки: лайм, калабрийский лимон.
Ноти сърце: луноцвет, венчелистчета на божур, червена ябълка и ванилия.
Шлейфовые бележки: дърво на ябълка, бял кедър, памук мускус.
Най-добрите парфюми за жени

Eclat D ' Arpege Lanvin

Френската съвременна класика, не губи актуалност с 2002 година. Мек цветен аромат изгодно подчертава женствеността и елегантността. Нежна Eclat окутает уют и спокойствие. С тези духове, вие ще усетите в себе си в пълна хармония. Този популярен парфюм за жени добре звучи, независимо от възрастта.

Връхни нотки: сицилианский лимон, зелен люляк.
Ноти сърце: сладка праскова, листа от зелен чай.
Шлейфовые бележки: ливански кедър, амбра, мускус.
Най-добрите парфюми за жени

Chance на Chanel

Тези парфюм от Chanel, се наричат шедьовър на парфюми. Година на производство - 2002. Многостранен луксозен аромат съчетава свежестта и до горчивина едновременно. Цветя-пикантни композицията е обгърната от сладостной мистериозен ванилия. Много устойчиви, със скъпо дълъг влак, парфюм превъзходен подходящи за студено време на годината. Това е най-шик френски парфюм за жени.

Връхни нотки: розов пипер, зюмбюл, ирис, пачули.
Ноти сърце: жасмин, цитрусови плодове.
Шлейфовые бележки: мускус, ванилия.
Най-добрите парфюми за жени

Eau de Parfum Roberto Cavalli

Прекрасен зимен аромат и най-модерен парфюм за жени от италианския "художник" мода Роберто Кавали. Въпреки факта, че духовете са сравнително нови, за две години съществуване на пазара, те са успели да спечелят по-голяма популярност, тъй като най-приятните парфюми за жени. Източна композиция съчетава в себе си нежни флорални нотки и пикантен аромат на розов пипер. Както и всички зимни парфюми, Eau de Parfum много топъл, с плътен устойчиви влак. Това е най-добрият аромат за пылких страстни жени.

Връхни нотки: мадагаскарский розов пипер.
Ноти сърце: портокалов цвят.
Шлейфовые бележки: боб тонка, сиамски бензоин, ванилия.
Най-добрите парфюми за жени
Заедно с"Най-добрите парфюми за жени" също четат: