• (5-04-2015, 17:13)   
  •   0   
  •  680 
Парфюм за жени на 45 години

Парфюм за жени, които вече са навършили 40 години, със сигурност трябва да е елегантен, сдържан и дискретен. В същото време този аромат е длъжен да даде свежест, която е подкрепена от дълбоки шлейфовыми нотки. Това е за всички комбинация, която едновременно загатват за модерността жените, младостта, и в същото време не отнесет я инфантильным на хората, нежелающим да се примири със своята цифра в паспорта.

Обикновено са пресни парфюмы са цитрусови нотки, които не се поддържат от мускус; или дървесни нотки. Да оставят изборът на този вариант не е желателно, защото той, като правило, е предназначен за младите дами, които само 18. В същото време, е важно да изберете този парфюм, който харесва, дори и ако той е пълен с лимон, грейпфрут и касис, и съвсем не е намек за дълбок и плътен контур. Добро настроение - това, че подаряват парфюм, и затова те със сигурност ще трябва да се харесало, независимо от това, за коя възрастова група са предназначени.

Iris Noir от Yves Rocher - за изисканите жени

Тези парфюми са подходящи за жени преди и след 40 защото те са гъвкави, както и много моноароматы.
Връхни нотки: кориандър, бергамот;
Средни нотки: амбретта, ирис;
Основни нотки: зърна тонка, пачули.
Парфюм за жени на 45 години


Elige от Mary Kay - за елегантни жени

Тези парфюми за жени на 40 години са подходящи, особено ако тя е свикнала с лукс и нейната основна черта в стил, елегантност. Тези парфюми са подходящи не само за жените над 40 тук изборът се случва на принципа на поведение и стил: ако обичате добри маниери и спокойни и благородни аромати, Элиж ще бъде чудесно шлейфовым допълнение.

Връхни нотки: божур, лилия, фрезия, циклама;
Средни нотки: жасмин, тубероза, камелия, борения, мандарина, мирабел;
Основни нотки: сандалово дърво, черен пипер, амбра, ванилия, iris.
Парфюм за жени на 45 години


Chance от Chanel - за модерни жени

Този парфюм за жени на 40 години, която оценява класика и мода. Шанел - абсолютен лидер в избора на аромат за жени на 40 години, защото съчетава в себе си различни нюанси от бележки, които създават задълбочен, тънък, плътен и нежен аромат.

Връхни нотки: ирис, пачули, ананас, зюмбюл, розов пипер;
Средни нотки: цитрусы, жасмин;
Основни нотки: ванилия, ветивер, пачули.
Парфюм за жени на 45 години
Заедно с"Парфюм за жени на 45 години" също четат: