• (5-04-2015, 17:14)   
  •   0   
  •  1189 
Най-скъпите парфюми за жени


Колко струва уникалност? Притежава аромат, който има няколко души в света - мечта за много хора, но в това и сол на въпроса, че по-голямата част от това трудновыполнимая цел. Не всеки човек е готов да се откаже от 250000 долара, а след това и цял милион за малко малка бутилка от парфюм, в който, изглежда, трябва да бъдат избрани най-истински духът на такава цена, а не горсточка интересни бележки.

Най-скъпите "кралски" парфюм за жени - Imperial Majesty (250000 долара)Този скъп аромат за жени от Clive Christian влезе в книгата на рекордите на Гинес като най-скъп. В света има ограничен брой копия на този вкус - добра цена за уникалност. Високата цена на парфюм се дължи не само на сложността на плячка съставки, които в него са използвани, но и флакончиком, който е направен от кристал "бакара", с ръб от злато и диамант 5 карата. Лукс не само във флакона, но и самият флакон е вече лукс. Разбира се, съставки е най-скъпият парфюм за жени напълно не се разкриват, но се знае, че два са основните - таитянская ванилия и индийски сандал, който се отнася до редки дървета и броят им се контролира от индийските власти.
Най-скъпите парфюми за жениСкъпи парфюми от производител кристал Бакара (68000 долара)Скъп парфюм за жени Les Larmes Sacrees de Thebes се превежда като "Свещен сълзи на Тива", и го флакон, създаден в египетска тематика във формата на пирамида, което не оставя съмнение в това, за града на каква държава става въпрос. Малка бутилка е декориран със скъпоценни камъни, и, разбира се, е направено от планински кристал. Основни съставки - масло от смирна и тамян.
Най-скъпите парфюми за жени


Скъпи френски парфюм за жени от Dior (30000 евро)Производството на скъпите аромати за жени започва френската модна къща Dior, стрелба парфюм J 'adore L' Or: Haute Joaillerie Изключение. Общо в света има 8 флакончиков този парфюм, които са направени от кристал "бакара" и са декорирани с огърлица на базата на племето масаи. Всеки флакон тези парфюм Christian Dior - ръчна изработка от кристал перла. Съставки на парфюм са роза, жасмин, амбра, ванилия и пачули.
Най-скъпите парфюми за жени


Най-скъпият парфюм DKNY Golden Delicious (1000000 долара)Да попаднат в класацията на най-скъпите аромати за жени, и дори главата му, това парфюму помогна флакон. Затова наричат този аромат най-скъпо не може да бъде - голямата част от цената се формира бяло и жълто злато, както и 3000 скъпоценни камъни, сред които сапфири, турмалин, и, разбира се, диаманти. Основните съставки на парфюм - ябълка, орхидея, лилия, роза, сандалово дърво и мускус. Производителят казва, че създаването на една флакона отива на 1500 часа. 1 милион долара за Golden Delicious е прекрасна възможност за тези, които обичат събирането на луксозните флакони парфюми и бижута, но за ябълка и орхидея цена, може би малко преувеличени.
Най-скъпите парфюми за жени
Заедно с"Най-скъпите парфюми за жени" също четат: