• (5-04-2015, 17:14)   
  •   0   
  •  548 
Парфюми Монталь

Създателят на парфюмерийната марка Montale е Пиер Монталь. Парфюмерист дълго време се занимава с бизнес в Близкия Изток, в Саудитска Арабия. Завръщайки се в родината си, в Париж, Пиер Монталь решил да се създаването на парфюми, вдъхновяващи в техните аромати източното настроение, които той успял да проникне през време на престоя си на Изток.

Марка Montale представя традиционните арабски аромати, за създаването на които не се използва алкохол. В състава на арабски парфюм включва само смес от дървесни, цветя и други масла. Също така е важно, че всички парфюми на марката Монталь бутилират във флакони от алуминий, което позволява защита парфюм от светлина. Освен това, метална бутилка изглежда много оригинално. Нататък представяме на вашето внимание описание на най-популярните аромати от марката Монталь.

Парфюми M ' ontale Mukhallat ParisА Mukhallat от Монталь е издаден през 2008 година. Пиер Монталь опитах да вложим в нея цялата сказочность Изток, смесване на ягоди, бадеми и ванилия. Този интригуващ аромат ще се хареса на любительницам ориенталски сладкиши.

Начални нотки: ванилия, ягода.
Средната бележка: бадеми.
Крайната бележка: мускус.
Парфюми Монталь


Парфюми Vanille Absolu MontaleПарфюми от Пиер Монталь "Ванилия" са създадени, според автора, за специални жени. Аромата принадлежи към групата на гурманских аромати на Изток. А Vanille е успял да обедини в себе си нежност и сладост, като аромат специален, вълнуващ. В парфюме Пиер Монталь реших ярко демонстрира цялата чувственост и трепетность ванилия. Тези парфюми с право може да се нарече безупречна. Те са предназначени да изпълват начин на лукс.

Начални нотки: ванилия.
Средни нотки: канела, карамфил.
Крайните нотки: дървесни.
Парфюми Монталь


Парфюми Montale Roses MuskЗа първи път дамски парфюми "Розов Мускус" от Монталь е издаден през 2009 г. и той веднага е бил кредитиран към елита на духовете. В основата на аромата е заложен дует мускус и плодове, който е създал страхотен мек, сочен и оригинален букет. Цялата нежност "Розов Мускус" показва мускусно-амбровая основа. Цвят на флакона напълно демонстрира настроение на духовете - розово.

Начални нотки: роза абсолю, копър рози.
Средни нотки: малини, къпини.
Крайните нотки: жасмин, амбра.
Парфюми Монталь


Парфюми Montale Intense Caf'eПарфюмът "на Кафе" от Монталь се отнасят до ароматам унисекс. Това е един от последните аромати, който излиза през 2013 година. Основата на аромата е ярък аромат на кафе и нежна, кадифена аромат на рози. Разкрива аромата с помощта на буен цветен букет, затваря песен нежна, романтична ванилия, амбра и бял мускус. Флакон на парфюма е с традиционна форма и боядисани в кафяв цвят, със златист оттенък, на който се вижда при най-малкия контакт светлина.

Начални нотки: цветя.
Средни нотки: кафе, роза.
Крайните нотки: амбра, ванилия, бял мускус.
Парфюми Монталь


Парфюми Chocolate Greedy MontaleАромат Монталь "Ревнив Шоколад", също се отнасят към групата на парфюми унисекс и източните гурманских. Композицията е създадена от основателя на компанията през 2009 година. Пиер Монталь смята парфюми Chocolate Greedy своята гордост. Той е сигурен, че им с огромно удоволствие ще се насладите и представители на силния пол и нежни, страстни жени.

Въпреки, че в основата на състава Greedy Montale е нотки на какао, парфюм се отличава от другите "шоколадови" духовете на ненавязчивость и лекота. Той не отяжелен прекомерна сладост.

Начални нотки: марокански горчив портокал.
Средни нотки: какао, кафе, зърна тонка.
Крайните нотки: сушени плодове, ванилия.
Парфюми Монталь


Парфюми Wild Pears MontaleПарфюм "Дива Круша" от Монталь, предназначени за мъже и жени. Той принадлежи към групата на фужерных плодови аромати. За първи път парфюм са били представени на обществеността през 2011 година. Авторът, Пиер Монталь, вграден в основата на аромата на екзотика и ежедневното функциониране, като по този начин говорим за многоаспектността на парфюм. Парфюми Wild Pears с право може да се нарече едни от най-добрите аромати от Монталь, те са се превърнали в символ за нов етап в европейската парфюми. "Дива Круша" се отнася за прясно духовете, които в същото време са покоряют със своята яркост.

Начални нотки: бергамот, круша.
Средни нотки: момина сълза, карамфил.
Крайните нотки: мускус, сандалово дърво, ванилия.
Парфюми Монталь
Заедно с"Парфюми Монталь" също четат: