• (5-04-2015, 17:17)   
  •   0   
  •  747 
Парфюми Ламбре
Френската марка Ламбре се занимава с възпроизвеждане на най-популярните аромати за жени и мъже, други известни парфюмерийни компании. Това е от пзр на фирма, която дава възможност да се насладите на качествени добри духове всички жени, включително и на тези, които не могат да си позволят оригиналът на известни френски парфюмы. Аромати Ламбре се предлагат в номера, всеки от които съответства на известни парфюми на водещи модни къщи. Парфюми фирма Ламбре се произвеждат и бутилират в парфюмерийни фабрики Франция същите флакончики 16820 и 50 мл (за парфюмированной вода).

Описание на най-популярните женски аромати ЛамбреДамски парфюм Ламбре 1

Тези френски парфюм Ламбре са реплика на аромата Miss Dior Cherie на Dior. Успешна комбинация от дерзости и женственост, романтизъм и буйна младост. Много хармоничен, свеж и приятен на цветя-плодов аромат. Жена, са тези парфюми, чувствителен, енергичен, искрен и влюбена в живота във всичките му проявления.

Връхни нотки: листа от ягоди, зелен мандарин.
Ноти сърце: виолетово, жасмин, карамел, ягода.
Шлейфовые бележки: мускус, пачули.

Парфюми Ламбре 5

Известни и като Hugo Woman от Hugo Boss. Този цветя-плодов аромат въплъщава в себе си неукротимую енергия на женското начало и е подходящ както за предприемачески, оптимистичен и интелигентно красавици. Аромат на смел, динамичен и женствена. Придава увереност и дарява настроение, подходящ за всеки тип приложение.

Връхни нотки: цветя, папая, зелена ябълка, праскова, касис.
Ноти сърце: зюмбюл, жасмин, лилия, корен от виолетки.
Шлейфовые бележки: ванилия, кедър и сандалово дърво.

Парфюми Lambre 11

Тези парфюми са копие на легендарния парфюм Angel от Thierry Mugler . Е олицетворение на нежността и красотата на женската природа. Пленява страстни и чувствени нотки. Силен и чист, изключително шик и си спомни ориентальный аромат.

Връхни нотки: слива, пъпеш, праскова.
Ноти сърце: карамел, жасмин и ванилия.
Шлейфовые бележки: амбра, сандалово дърво, мускус.

А Lambre 19

Е реплика на известни парфюм Noa от марката Кашарель. Леко дърво-мускусен аромат, подходящ и за през деня нанасяне, и за вечерно излизане в светлина. Парфюмът е много красиво оповестени и дълго се държат на кожата. Техните носителка - крехка и нежна, трогателна и деликатна момиче, което и искаме да запазим и ценим.

Връхни нотки: бяла лилия, карамфил, божур.
Ноти сърце: кафе, подправки, жасмин, кориандър.
Шлейфовые бележки: мъх, мускус, сандалово дърво.

Парфюми Ламбре 25

Познати като ретро парфюм "Черна магия" на Ланком. Луксозен ориенталски аромат за луксозни, монтирането, си цена дами. В него са събрани мистерия и екзотика на Изтока, пленящего своята загадъчност и неизведанностью. Гъста, обгръща ориентальными подправки, магически парфюм се препоръчва вечерно нанасяне на ярки, темпераментными, обольстительными жени.

Връхни нотки: бергамот, зелени ноти.
Ноти сърце: карамфил, жасмин.
Шлейфовые бележки: кедър, мускус, сандалово дърво, ветивер.

Парфюми Lambre 28
Chanel №5 - ето вдъхновител на това освобождаване от Ламбре. Уникален, луксозен аромат за жени, с претенция за аристократичность. Альдегидная договореност палта и създава покривка тайни. Такива духове се възползва от истинската победителка - дръзка и в същото време женствена.
Парфюми Ламбре

Връхни нотки: neroli, иланг-иланг.
Ноти сърце: май роза, жасмин.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, ветивер.

Дамски парфюм Ламбре 35

Този парфюм е възпроизвеждането парфюм J ' adore от Christian Dior. Аромат, ярък, страстен и провоцирующий, към които никой не остава безразличен. Той стремителен и роскошен и подходящ за динамични луксозни жени, които не понасят полумеров в нищо. Закачливо на цветя-плодов аромат.

Връхни нотки: айви, виолетов, мандарина.
Ноти сърце: роза, мимоза, магнолия, орхидея.
Шлейфовые бележки: мускус, амарантовое дърво.
Заедно с"Парфюми Ламбре" също четат: