• (5-04-2015, 17:17)   
  •   0   
  •  535 
href="/sites/default/files/dalia/francuzskie_duhi_dlya_zhenshchin_1.jpg">
Френски парфюм за жени

История на създаването на френските парфюми за жени започна в град Стъкло (Франция). През XVI век жителите на града станаха свидетели на раждането на парфюмерного дела. Богатите цветни полета, разположени извън града накараха druggists и първите парфюмеристите създават аромати. Полето удивляли много билки и цветя, жасминовых храсти, портокалови дървета и видове рози. Също предградие Гроссе е богат на най-нежното и ценно суровини за парфюм - това е прованс столистная роза, която повече е известна като май роза. Затова не е странно, че Франция все още е лидер в производството на елитни женски духове, които се различават не само изтънчен изискан аромат, но и практически качества.

Френски парфюми се считат за най-устойчиви в света. Древна техника на готвене, достигшая за век съвършенство, дава възможност за създаване на парфюм, който не е на висота. Въпреки, че и производителите в Китай, Индия, ЮАРа и Мароко имат достъп до луксозен полета и цветове и се опитват да създадат подобие на истинските френски женски духове, като се използва подобно на суровини и евтина работна сила. Но истинските фенове на качество и вкус за нищо не променяют а на Франция за нещо друго.

Елитни френски парфюми - на иметоЗа да може да наистина да се оцени работата на парфюмеристите си струва да усетим в себе си аромат на най-добрите френски парфюми, на които последните години са аромати от Van Cleef & Arpels и Rochas.

Rochas Desir pour Femme

Един от най-популярните аромати женски от елитни френски парфюми е парфюм Rochas Desir pour Femme, е създаден през 2007 година. А се отнася към групата на аромати на плодове и цветя. Desir pour Femme е създаден за младите мечтательных особи, които живеят в света на романтиката и мечтите.

Начални нотки: личи, мандарина, касис, ягоди.
Сърдечни нотки: абсолюте, касабланкская лилия, роза, фрезия, праскова.
Основни нотки: амбрета, сандалово дърво, пачули, шоколад.
Френски парфюм за жени

Van Cleef and Arpels Feerie

Не по-малко внимание заслужават парфюми Van Cleef and Arpels Feerie, които са най-скъпи в гамата на Van Cleef & Arpels и се отнасят към класа лукс. А се отнася към групата на аромати дървени цветя. Автор на аромата Feerie Антонина Мейсонди е изградила пистата на фиалке. Добавка я касис и италианска мандарина.

Мек, лек, елегантен начин на аромат обогатява лукс красив флакон украсен с метална фигура на феи в танца.

Начални нотки: касис, италиански и мандарин.
Сърдечни нотки: българска роза, египетски жасмин.
Основни нотки: ирис, ветивер.
Френски парфюм за жени

Как да изберете френски парфюми?Като говорим за аромата на парфюм, след това тук основен критерий - това е ваш вкус и, разбира се, предназначението на парфюм. За ежедневието си струва да избират спокоен, непринуден аромати, а за вечерта са ярки, с характер. Тези парфюми могат да засили эффектность вашия начин.

Ако се съмнявате в устойчивостта на мирис, тогава елате в магазин с чисто тяло и брызните на китката любими парфюми. Вечерта ще оцените не само миризмата на парфюма, но и това, как те се комбинират с вашата естествена миризма, че много важно. А за това, че ще бъде да се уверят, че избраните парфюм - това е оригиналния продукт, проверете качеството на опаковката, страната-производител и фирмата на производителя.
Заедно с"Френски парфюм за жени" също четат: