• (5-04-2015, 17:17)   
 •   0   
 •  868 
Парфюми Тиери Мюглер

Тиери Мюглер е френски дизайнер и дизайнер. Вече на 24 години и талантлив дизайнер е на дрехи за парижките бутици, а с 26 години е работил дизайнер на свободна практика за модни къщи в Париж, Милано, Лондон, Барселона.

През 1998 г., когато Мюглеру обърна вече на 48 години, той пусна първия си парфюм, той е имал име "Angel", и е предназначен за тесен кръг. Парфюми Ангел различават не само тончайшем аромат, който носеше в себе си нотки на пралина, шоколад и пачули, но и оригинални флаконом, създадени под формата на ограненной звезди основните стеклодувами Броссе. Не е странно, че този парфюм могат да си позволят само богати жени. И само през 2005 г. дизайнер пусна парфюм "Alien", които са станали достъпни за широката публика и до днес се радват на популярност.

Парфюми Аlien от Thierry MuglerИмето на парфюма "Alein" Тьери Мюглер в превод от френски означава "посетител от космоса" или "чужд". Заслужава да се отбележи, че името на напълно отговаря на съдържанието. Аромат на парфюм излъчва мистика и чувственост. Както казва самият дизайнер Thierry Mugler, а Аlien създаден около трите оси:

 • Слънчевата нота на жасмин Самбак.

 • Дървесни нотки кашемирового дърво.

 • Аромат бял прозрачен кехлибар, който е дълбоките компонент на парфюм. • Тази комбинация притежава оригиналност, нежност и озадачаващи.

  Връхни нотки: дървесен акорд, бяла амбра.
  Сърдечен бележки: жасмин.
  Основни нотки: самбак.
  Парфюми Тиери Мюглер


  Парфюмът Womanity на Thierry Mugler  Парфюмът Womanity de Thierry Mugler - това е истински пробив в технологията на създаване на парфюми. Френски моден дизайнер успя да обедини абсолютно несочетаемые аромати - листата на смокинята и хайвер, с нюанс на дървесни бележки. А темата продължава на сплотеност на жените, точно това символизират верига в розов флакон "Womanity". Флакон и украсена с метална плака в готически стил на гърлото и абстрактно изображение на лице. По този начин Мюглер се опита да се изобразят на жените от всички поколения, без да потенциалните аромат за някой конкретен възраст.

  Връхни нотки: смокини.
  Сърдечни нотки: черен хайвер.
  Основни нотки: дърво на смокини.
  Парфюми Тиери Мюглер
  Заедно с"Парфюми Тиери Мюглер" също четат: