• (5-04-2015, 17:20)   
  •   0   
  •  512 
Парфюм от Jose Eisenberg на пазара на парфюмерийни и козметични продукти се появи сравнително не отдавна - в началото на 90-те години на миналия век. Основана марката химик Жозе Айзенберг, който е запален изследвания на структурата на кожата на клетъчно ниво. В определен момент учен разбрал, че той ще бъде в състояние себе си да се прояви на парфюмерном поприще и създадоха парфюми, които не само дават страхотен аромат, но и подмладяване на кожата, придават сияние и здравословен тен. Но на този талантлив химик не спря, той създава оригинални и несравним с нито какви други опаковки за своите творения, на които са изобразени творби на художника Жуареса Мочадо, който едновременно е бил приятел на Айзенберга. Дизайнът на опаковката е страстен и самонадеян и напълно съпоставим с аромат на парфюм.

Jose Eisenberg Love Affair

Дамски парфюм Жозе Айзенберг "Love Affair" са създадени през 2010 година. Те принадлежат към групата на аромати на цветя дърво-мускус. Само един учен успял да обедини в едно цяло нежност бели цветя, терпкость касис и дързост на тютюн.

Многопластов образ на парфюми допълва консервативен квадратен флакон и черна опаковка с екстравагантна композиции на художника Мочадо, на която са изобразени мъж и жена са в романтични чувства.

Връхни нотки: бели цветя, касис, роза, касис.
Сърдечни нотки: жасмин, гелиотроп, роза.
Основни нотки: мускус, сандалово дърво, тютюн.
Парфюми Жозе Айзенберг

Jose Eisenberg Back to Paris

Дамски парфюм Jose Eisenberg Back to Paris покорява със своя остроумие, чувственост и лекота. Името на аромата е напълно показва атмосфера на Париж, в която цари лукс, елегантност, стил и легенда. Всеки камък по улиците на града е наситен с нюанси на тези качества.

За разлика от други творения, опаковка този аромат Jose Eisenberg е различна нежност, смирение и елегантност. На черен фон са изобразени измива нежно-розови балони, които приличат на светлините в далечината.

Връхни нотки: пачули, мускус, сандалово дърво.
Сърдечен бележки: ванилия, кардамон, бадеми.
Основни нотки: мандарина, бергамот, роза, жасмин, лавандула, роза.
Парфюми Жозе Айзенберг
Заедно с"Парфюми Жозе Айзенберг" също четат: