• (5-04-2015, 17:20)   
  •   0   
  •  2264 
Парфюми Фрагонар

За много момичета аромата им парфюма е много важно, защото това е един вид визитна картичка за женственост и сексуалност. Така много представителки на нежния пол избират парфюми Фрагонар, които са вкусни и незабравими вкусове.

Самостоятелна парфюм на компанията

Парфюм на компанията е основана от бизнесмен Евгений Футчем. Този бизнес може да се нарече семеен, тъй като от 1926 г. негов собственик е била винаги едно семейство на Коста. Точно в периода на работа на Жан-Франсоа Коста, внук на Футча, компанията е постигнала най-голям връх на развитие.

Един от важните аспекти на популярността на парфюм Fragonard е, че една фирма изработва ги от себе си. В края на краищата, много парфюм марки практикуват поръчка на парфюм от други производители.

Специално за създаване на вкусни аромати на парфюми, в близост до фабрики, на собствените си насажденията, отглеждани на различни билки и цветя. В основата на всички духове на фирмата Фрагонар са само растителни съставки. Особен интерес се отделя на розата и жасмину.
Всеки аромат парфюм Fragonard по свой начин необыкновенен и восхитителен. Това е един вид произведение на изкуството, което ще може да се оцени на милиони жени.

Парфюми Фрагонар Etoile

Парфюм освободен на дружеството през 2009 г. за жизнерадостных жени, които умеят да бъдат различни и специални. Той е идеално подчертават непредсказуемостта и елегантност на обладательницы.

Връхни нотки: бергамот, червена ябълка, джинджифил.
Ноти сърце: момина сълза, лилия, жасмин, гардения.
Шлейфовые бележки: амбра и virginiana кедър.
Парфюми Фрагонар

Парфюми Fragonard Diamant

Аромат, създаден през 2006 година за истинска дама. Много лесен и в същото време изискан флакон изпълнен с невероятно шик източно-цветен аромат.

Връхни нотки: корсиканский портокал, мандарина и пипер.
Ноти сърце: жасмин, слива и роза.
Шлейфовые бележки: мускус, ванилия, карамел, листа пачули.
Парфюми Фрагонар

Парфюми Fragonard Muguet

Това е лек летен аромат, който е издаден през 2013 година. С толкова изтънчен и вълнуващ аромат на нито една жена няма да остане незабелязана.

Връхни нотки: черен пипер, neroli.
Ноти сърце: момина сълза, бяла фрезия и жасмин.
Шлейфовые бележки: мускус, кедър и кехлибар.
Парфюми Фрагонар

Парфюми Фрагонар Belle Cheri

Цветя-плодов аромат от 2012 година. А много слънчев и радостен, че без съмнение ще се отрази на настроението си обладательницы.

Връхни нотки: карамбола, тангерин.
Ноти сърце: момина сълза, жасмин, гелиотроп.
Шлейфовые бележки: ванилия, сандалово дърво, тонка боб.
Парфюми Фрагонар

Парфюми Фрагонар Фриволь

А Fragonard Frivole - това е аромат на лекотата и задора, който излиза през 2012 година. Той е идеален за активни момичета, които винаги са оптимистични.

Връхни нотки: мандарина, лимон, бергамот и зелени нотки.
Ноти сърце: божур, жасмин и бяла лилия.
Шлейфовые бележки: ирис, пачули, орлови нокти и амбра.
Парфюми Фрагонар

Парфюми Миранда Фрагонар

Тайнствен и привлекателен източно-цветен аромат Miranda Fragonard е издаден през 2005 година. Тези френски парфюм Фрагонар притежават топло, луксозен и уютен аромат, който подчертава величието на своите обладательницы и своята сексуалност.

Връхни нотки: с кокос и бергамот.
Ноти сърце: жасмин и на предградието ealing-иланг.
Шлейфовые бележки: сандалово дърво, ванилия и кехлибар.
Парфюми Фрагонар


Парфюми Фрагонар Нощна красавица

Аромат Fragonard Belle de Nuit е създаден още през 2001 година. Парфюм невероятно страстен и изыскан. Перфектно допълват елегантната вечерна рокля на земния събитието. Благодарение на него, момичето може да се чувствате като истинска красота на нощта.

Връхни нотки: виолетов, мирабилиса, слива.
Ноти сърце: здравец, роза, мирабилиса.
Шлейфовые бележки: мускус.
Парфюми Фрагонар
Заедно с"Парфюми Фрагонар" също четат: