• (5-04-2015, 17:21)   
  •   0   
  •  466 
Парфюми Турбуленс

Парфюми Turbulences - е ретро аромат, който е сниман с масово производство на няколко десетилетия. Въпреки това, и днес, макар и трудно, но може да се намери парфюм Турбуленс. Но достатъчно голяма е вероятността да чуете съвсем не е онзи мирис, който някога е пленял сърцата на много жени, защото съставките, които са използвани за неговото изграждане, днес са заменени със синтетични.

Как да се различи оригинала?

Турбуленс - това е френски парфюм и така да се разграничи от фалшива оригинала до придобиване на средства е достатъчно просто. Ако купувате парфюм по интернет, помолете продавача да изпратите снимка на продукта, и прочетете надпис на кутията и флакона. Те трябва да бъдат на френски език.

Също така не се купуват парфюми, които вече са отворени. Парфюму е присъщо да се влоши, ако той е отворен, така че дори и частично използваните естествени парфюми вече не са подходящи за това, за да ги носят.

Чрез закупуване на ретро парфюм, жените знаят за това, че духовете трябва да бъдат правилни условия на съхранение - с течение на времето аромати от натурални съставки стават насыщеннее и по-интересно, ако те стояха няколко десетки години в тъмно място при температура не по-ниска от 18 и не по-висока от 27 градуса. Ако духовете бяха отворени, а след това, най-вероятно, за това време те успели да окислиться, и в резултат на това се получава рязък и неприятен аромат, за произхода и името на когото може да се познае само по опаковката.

Заради такива високи изисквания към съхранението и рядкост аромат, цената му може да достигне 1000 долара и нагоре.
Но една готовност да плати тези пари за реколта парфюм не е достатъчно - важно е да се разбере в аромата и намиране честната на продавача.

Създаването на парфюм RevillonПарфюми Турбуленс са създадени от компания, Revillon, която започва своето съществуване през 1839 година. Нейният основател Луи-Виктор Ревилон стартира дейността си с изграждане на луксозни кожени изделия. Той отвори бутик в Лондон през 1869 година и е доста успешно ангажирани в създаването на неща от кожи от екзотични животни.

През 1930 г., един бизнес има разширение - започва производството на парфюми, която е била предназначена за тогавашната елит. Въпреки факта, че ароматът, който спечели популярност на марката Ревилон, наречена Карнет дьо Бэл, много хора днес си спомнят Ревилон точно като производител на Турбуленс.

Нотки на парфюма Turbulences RevillonТурбуленс характеризират като най-секси и чувствен женски аромат. Лукс, на който е присъща на много ретро парфюмам, се дължи на успешната комбинация от натурални съставки. Година на създаване аромат Турбуленс - 1981 и той почти веднага се превърна в популярен не само в родината, но и извън него.


Това е дърво-шипровый аромат с резки преходи и достатъчно тежък влак се компенсира с нежни флорални нотки. Той е създаден в най-добрите френски традиции
Парфюми Турбуленс
и отдавна е класически френски парфюм. Определено, този парфюм е предназначен за специални поводи - официални вечерни събития, на които една жена трябва да се чувства кралица на бала.

Началото на аромата е свеж и светъл, състои се от комбинация от кимион и мента, бергамот и зелени ноти. Това е свеж и интересен старт продължава средни нотки: индийско орехче, съчетани с градински чай, роза, жасмин, орехче, черен пипер, туберозой, ландышем обективи и иланг-илангом. Хармонично съчетание на нежни цветни ноти с горещи подправки продължава източна база, която се състои от мускус, кедър, ветивер, ванилия и кехлибар.

Парфюми Turbulences Revillon - това е смесица от елегантна, луксозна френска загадочности, която днес се съхранява в рядък и ценен реколта на флакона.
Заедно с"Парфюми Турбуленс" също четат: