• (5-04-2015, 17:23)   
  •   0   
  •  515 
Парфюми Сиким

Sikkim - това, скъпи парфюми за охотниц на реколтата, аромати. Парфюми Сиким се отнасят към категорията луксозни, изтънчени парфюми, която избира жена, умело съчетаващ класиката и модерността.

Днес ги намерите в необятността на интернет магазини могат да бъдат, но вероятността за закупуване на оригиналния парфюм е много малък.

Френски парфюм Сиким е луксозен аромат на носталгиятаПарфюми Сиким са създадени за Ланком през 1971 г., въпреки че някои автори могат да се срещнат на друга дата на създаване - от 1917 година. Тя не е вярна вече защото компанията Ланком е създадена през 1935 година.

История и вълнение, свързани с ретро парфюм в нашите територии са един лик - по времето на СЪВЕТСКИЯ съюз, да намерите задгранични парфюм е трудна задача, и затова много жени се формира асоциация такъв парфюм с ценна плячка. Освен това, по това време, не са използвани синтетични аналози и луксозни красота съдържа естествени съставки, които се разкриват обемно и красиво.

Парфюми Сиким

Всичко останало, жени, отдадени на един парфюму в продължение на дълго време, защото това разнообразие на парфюми, което има днес, не е имало), изпитва носталгични чувства, когато ги чуват отново. Затова парфюм Sikkim днес могат да се срещнат в търгове за доста пари.

Нотки на парфюма СикимРобърт Гоннон, създател на аромата, успя да съчетае различни бележки по този начин, за да звучи обемно, интересно и вярно, както през деня, така и вечер.

Разкриват състава на алдехиди, бергамот и кимион, а също и гардения и гальбанум. В сърцето на парфюм звучат жасмин, ирис, карамфил, нарцис и роза. Завършва с аромат на влак от кехлибар, кокосов орех, пачули, ветивер и дъб мъх.

Този ориенталски цветен аромат изисква да се нанесе само няколко капки, за да облече свой вас аура на класика, елегантност и финес, с нотки на светли подправки.
Заедно с"Парфюми Сиким" също четат: