• (5-04-2015, 17:23)   
  •   0   
  •  561 
href="/sites/default/files/dalia/duhi_zheoze_1.jpg">
Парфюми Жеозе

Парфюм За Друг - това е класически пример за това, че има неща, неподвластные нито мода, нито разнообразието на вкусове, и само времето е в състояние да им помогне да потъне в забвение. Днес много жени се опитват да намерят аромати, които отчасти приличат на великото творение Ги Лароша - френски парфюм Жозе, защото освобождаването на парфюм спря в края на 20-ти век.

Някои момичета са готови да използват по-стари парфюми Жозе, въпреки това, което е известно на всички духове се влошава в продължение на няколко години и с остър мирис, който, колкото по-дълго стоят духовете, толкова по-различен от първоначалния. Много онлайн магазини и хората са готови да ги продават, но определено се получи в резултат на такива Жеозе, които те са били първоначално, вече не е възможно.

Създаването на парфюм Жозе от Guy LarocheЖеозе са създадени Ки Ларошем - човек, който може би и не подозира, че неговата компания ще принадлежат принадлежат загриженост Лореаль, защото той е един от основателите на висока френската мода на 20-ти век.

Кариера той започва кариерата си като моден дизайнер - първо shil дамски барети, после стана помощник на Жан Desse. Той винаги е усъвършенстване на своя естетически вкус и учи нови технологии: така, през 1955 г., той посетил Ню Йорк, за да проучат нови начини за производство на дрехи. Това пътуване се оказа успешна, защото след 2 години Guy Laroche откри къща на висшата мода в Париж и представи първата си колекция. От тогава нещата са се подобрили: вече, през 1961 г. той откри собствен бутик, а през 1966 г. започва да се създаде парфюм.

1977 година, белязана от създаването на парфюми Жеозе, които групировка не забравят дори и след 25 години, след като бъде освободен от последния "заветната малка бутилка". Този култов аромат няма да даде покой на онези, които един ден се влюбва в него и те ще бъдат готови да използват старите, някой са използвани парфюми, купуват си колеги, търси подобен аромат сред хиляди съвременни парфюмов. И най-интересното е, че никой, освен създател, не знае рецепта за тяхното приготвяне, и затова вероятността да се пресъздаде на вкус в сегашните условия е много ниска.
През 1989 г., а са спрели да произвеждат, поради факта, че не се превърна в машина, знавшего тайните им формула. Днес оригиналът може да се закупи на търг, като рядкост, но цената за тях е подходяща. Жеозе, закупени в интернет-магазини, в по-голямата си част се събират отрицателни отзиви - очевидно е компания, която изкупени име "Жеозе", така и не успя да разкрие тайната на Ки-Лароша. Ги характеризира като тежък, сложен аромат, който е трудно да се "носят".

През 90-те години произвеждат тоалетна вода, която в този момент в сравнение с парфюм, много по-достъпни.

Нотки на парфюма ЖозеЖеозе се отнасят до ориенталски цветен ароматам, които винаги се различават вълнуващи комбинации.

Парфюм се разкрива горните нотки - праскова, цитрусови, кориандър и альдегидами.
Основни нотки, които заемат по-голямо време на звука, се състоят от пачули, сандалово дърво, корен на ирис, ветивер, жасмин, роза и кедър.
Парфюми Жеозе

Най-накрая, по-ниските ноти - най-новите, шлейфовые, в този ароме представени с мъх, мускус; амброй, бензоином.

Това е тънък и женствена композиция, която се създаде, за да даде на жените щастие и увереност в себе си. Спокойствие аромат са преплетени с ярки цветове, създаващи противоречиво, но в общия приятно впечатление. Много характеризират аромата като "луксозен".

Съвременни аналози на френски парфюми За ДругТози, който се страхува да закупят "раритетную фалшифициране", може да експериментирате и с модерни аромати на:

  • Aromatix Elixir Clinique;

  • Mauboussin Mauboussin.  • Тези аромати само бегло, и, вероятно, асоциативни приличат на Жэозе, защото в оригиналния парфюме са били използвани като съставки, които днес са заменени синтетични.
    Заедно с"Парфюми Жеозе" също четат: