• (5-04-2015, 17:24)   
  •   0   
  •  527 
Парфюми Ангел

Първите парфюми на марката Ангел Шлессер свят видя на прага на 21-ви век - през 2000 г. и почти веднага вкоренен в ниша оригиналния парфюм.

Дизайнер Ангел Шлессер - известна личност в дизайнерските среди, и той започва кариерата си като дизайнер на дрехи. Колекцията много пъти и ред престижни награди, а през 1996 г. той е успял да отвори собствен бутик в Мадрид. Но не се спря на Шлессер създаването на дрехи, и през 1999 г. той излезе на парфюм на пазара, който се превърна в основна област на изпълнение на неговото творчество, защото днес парфюм къща Angel Schlesser е най-успешна дестинация на марката. След 2 години на света е трето дете Шлессера - златар колекция.

Agua de Jazmin

Тези дамски парфюм от Ангел Шлессер излезе през 2013 г. и стомана олицетворение на нежност и обжалване. Аромата се отнася до сложни цвете, дърво-мускусни група, която вече говори за това, че няма да оставят никого равнодушен, благодарение на манящему шлейфу мускус.

Връхни нотки: грейпфрут, мандарина, смородиновые бъбреците, бергамот;
Средни нотки: божур, жасмин, тубероза, гардения;
Основни нотки: мускус, бял кедър.
Парфюми Ангел

Ambre Сирене

През 2009 г. дамски парфюм от Ангел представлявано от себе си искрящуюся fruity смес с тежки и необичайни нотки. В звука на амбра в него е на първо място, и я поддържа прекрасен хор фина и деликатна "гласове" от плодове и цветя със свеж аромат.

Връхни нотки: слива, лимон, бергамот, гальбанум;
Средни нотки: амбра, портокал, момина сълза, бяла лилия;
Основни бележки: ванилия, мускус, тъмен шоколад, бензоин.
Парфюми Ангел

Essential

Парфюми от Ангел Шлессер Эссеншиал издадени през 2005 г. и към днешна дата са фаворити това парфюмерного дома. Над тях е работил Натали Лорсон, която оказа наистина вълшебна декорация от дърво-мускусная споразумение със сладко, но в същото време не приторным оттенък.

Връхни нотки: бергамот, червено френско грозде;
Средни нотки: фрезия, божур, виолетов, розов;
Основни нотки: мускус, сандалово дърво, ветивер.
Парфюми Ангел

Femme

Този женствен аромат в лаконичном бяло извършване на издаден през 2000 г., и принадлежи към групата на цветя альдегидных. Парфюмерист Wasser е създал аромат, който първоначално звучи лесно и естествено, но по-нататък утяжеляется и започват да приличат на мъжки парфюм. Въпреки това, Femme не се отнася до духовете унисекс.

Връхни нотки: мандарина, хвойна, бергамот, портокал;
Средни нотки: червен и зелен пипер, момина сълза, дървесни нотки;
Основни нотки: кардамон, мускус, градински чай.
Парфюми Ангел

Homme Oriental Edition II

Аромат Homme Oriental II Издание излиза през 2009 г., и се отнася към групата на ориенталски цветя парфюмов. Това е лек аромат, който е само частично ориенталски черти: по принцип той се разкрива бележка роза, която придобива нещо сладко, кисело нюанси.

Връхни нотки: момина сълза, жасмин, роза, виолетов, бергамот;
Средни нотки: бонбони бонбони, шафран;
Основни нотки: мускус, ветивер, сандалово дърво, кедър, амбра, пачули, ванилия, мускус.
Парфюми Ангел

Esprit de Gingembre

Тези парфюми Ангел 2007 г. Esprit de Gingembre е създаден от Натали Лорсон, която през 2005 г. е създала култови парфюми Эссеншиал. Въпреки факта, че той се отнася до дърво-мускусен, думите "лекота", "ненавязчивость" и "прозрачност" добре го характеризират.

Връхни нотки: танжерин, розов грейпфрут, бергамот;
Средни нотки: лотус, джинджифил, бял пипер;
Основни нотки: бял кедър и мускус, дъбов мъх.
Парфюми Ангел

Flor de Naranjo

Този цитрусов фужерный аромат, издаден през 2011 година. Неговите отличителни черти са нежност и свежест, които са идеални за топлите сезони.

Връхни нотки: лимон, портокал, бергамот, гальбанум, мандарина;
Средни нотки: роза, момина сълза, портокал;
Основни нотки: мускус, кедър, ванилия, мъх, пачули.
Парфюми Ангел

Oriental Soul

Oriental Soul - новият аромат, издаден през 2013 г., се отнася до ориентальным гурманским. Нота на ванилия елегантно прониква цялата композиция, която завършва с лека мъгла от сандалово дърво.

Връхни нотки: жасмин, праскова, бяла фрезия, цитрусы;
Средни нотки: гелиотроп, глог;
Основни нотки: амбра, сандалово дърво, мускус, пачули, бензоин, агар.
Парфюми Ангел

Pirouette

Pirouette издаден през 2011 г. и се отнася до цветен плодов ароматам с лек и в същото време ярко звучене. Необичаен сладко звучене плодове придава маска игривого и нетривиального аромат.

Връхни нотки: слива, роза, касис;
Средни нотки: ирис, момина сълза, орхидея, бяла фрезия, ирис, какао, жасмин;
Основни нотки: ванилия, бял кедър, пачули, амбра, мускус.
Парфюми Ангел

So Essential

Този аромат, издаден през 2011 г., е вариация на известния Эссеншиал. Шипровый и плодов парфюм е достатъчно тежки бележки, за да го определи за студен, зимен период, когато искате да запазите топло аромат на пачули и роза.

Връхни нотки: нар, мандарина, киви;
Средни нотки: нектарини, роза, сладък грах;
Основни нотки: пачули, мускус.
Парфюми Ангел
Заедно с"Парфюми Ангел" също четат: